OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Liam Gallagher pyytää Noelia lopettamaan vihanpidon, jotta Oasis voitaisiin tuoda takaisin tauolta vuonna 2021

Liam Gallagher on julkisesti pyytänyt sovintoa jo vuosia kestäneeseen riitelyyn veljensä Noelin kanssa kertomalla hänelle, että rakastaa häntä ja väläyttämällä halujaan Oasis-yhtyeen paluulle vuonna 2021. Noel, 53, ja hänen nuorempi veljensä Liam, 48, ovat kokeneet suuria jännitteitä siitä lähtien, kun Oasis saavutti jättisuosion 1990-luvulla ja ollen yksi Britannian kaikkien aikojen menestynein yhtye.

Veljesten kireä suhde kärjistyi, kun Noel heitti pyyhkeen kehään vuonna 2009 hajottaen ikonisen yhtyeen kiertueen viimeisen konsertin jälkeen Pariisissa. Kaikesta huolimatta Oasis-fanit ovat epätoivoisesti toivoneet veljesten löytävän yhteisen sävelen ja palaavan konserttilavoille ja studioon.

Vaikkei Noel olekaan vielä vastannut veljelleen mitään, fanit ovat täyttäneet sosiaalisen median toiveikkailla julkaisuilla ikonisen yhtyeen paluusta. Myös vedonlyöntisivustot näyttäisivät olevan Gallagher-veljesten paluun kannalla, sillä esimerkiksi erään sivuston kerroin Oasiksen paluulle vielä vuonna 2019 oli 1:100 sen nyt ollessa 10:1.