OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Seitsemän kenkätrendiä alkavaan vuoteen

Uusi vuosi tuo toivottavasti mukanaan uusia, ihania asioita. Koko maailma odottaa sormet ristissä, että pääsemme tänä vuonna takaisin työpaikoille, matkoille ja illan rientoihin. Viime vuosi toi muutoksen tuulia myös muodin maailmaan, koska kotona pysyttely nosti mukavuuden etusijalle pukeutumisessa. Verkkareista, pyjamista ja aamutakeista tuli yhtäkkiä täysin kelpoja asuja.

Harper’s Bazaarin mukaan vuoden 2021 trendeissä ei uhrata mukavuutta eikä tyyliä. Kenkien osalta se tarkoittaa, että piikkikorkojen sijaan katukuvassa överisti koristeltuja, mutta mukavia jalkineita. Muotisuunnittelijat ovat hakeneet vuoden trendeihin inspiraatiota muun muassa aamutossuista ja flip flopeista. Lehti listasi alkavan vuoden suurimmat kenkätrendit.

1. Tossut, joita saa käyttää ulkona

Vaikka viime vuosi vietettiin mukavuudenhaluisesti sohvannurkassa, haluttiin kotonakin näyttää hyvältä. Katu-uskottavat tossut ovatkin yksi tämän hetken suurimmista trendeistä. Maailmanluokan julkkikset ovat todistaneet, että karvatossut jalassa saa nyt huoletta mennä myös ihmisten ilmoille.

Kuva: pexels.com

2. Ratsastussaappaat

Ratsastussaappaat ovat talvikauden tyylikkäin jalkinevalinta. Huippubrändit Chloésta Ralph Laureniin ovat esitelleet catwalkilla ryhdikkäitä saappaita, jotka ovat kuin prinsessa Dianan vaatekaapista lainattuja.

3. Korolliset flip flopit

Flip flopit ovat pinttyneet kesäiseen katukuvaan tyyliasiantuntijoiden vastustuksesta huolimatta. Tänä vuonna kammoksutut varvassandaalit ovat kuitenkin saaneet uuden, sliipatun ilmeen. Luksusbrändit, kuten Alexander Wang ja Acne, ovat lisänneet jalkinemallistoonsa korollisia, laadukkaasta nahasta valmistettuja flip flopeja, joissa kehtaa astella sisälle hienoimpaankin ravintolaan.

4. Koulutyttötyyli

Preppy-tyyli tekee parhaillaan comebackia. Kun Gucci hiljattain päätti, että Maryjane-kengät kuuluvat jälleen aikuiseen pukeutumiseen, tuli koulutyttömäisistä jalkineista yksi vuoden suurimmista trendeistä. Mikä parasta, avokkaiden kanssa ei tarvitse malttaa kesään saakka, sillä kenkien kanssa käytetään nyt paksuja sukkia.

5. Cowboy-bootsit

Western-tyyli palaa muotiin yhä uudestaan ja uudestaan. Monikäyttöiset cowboy-bootsit sopivatkin jokaiseen vaatekaappiin. Rennon tyylikäs ilme syntyy tänä vuonna, kun cowboy-saappaat saavat parikseen hyvin leikatut farkut tai maksimekon.

Kuva: pexels.com

6. Ketjut koristeena

Näyttävät korut ovat olleet suosiossa kuluneena vuonna, joten oli vain ajan kysymys, koska ne löytäisivät tiensä myös jalkineisiin. Kullan- tai hopeanhohtoisilla ketjuilla varustetut piikkarit ovat trendikkäin jalkinevalinta, kun pääsemme jälleen viettämään lauantai-iltoja ulkona.

7. Paksu pohja

Dr. Martens-tyyliset nilkkurit eivät ole menettämässä suosiotaan. Kuten olemme saaneet Instagramissa ja muotilehtien sivuilla todistaa, paksu kumipohja on in myös tänä vuonna.

Lähde: Harper’s Bazaar