OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Sami Heiniö

Helsinkiläinen Jo Below julkaisi mukaansatempaavan uuden singlen Ms. Death

Helsinkiläinen Jo Below on julkaissut ensimmäisen maistiaisen myöhemmin keväällä ilmestyvältä “No Control” -EP:ltään. EP:n julkaisusta vastaa Inverse Records ja julkaisupäiväksi on vahvistettu 16.4.2021. EP:n avaava “Ms. Death” on mukaansatempaava stadion rock -ralli, jonka makaaberia sanomaa tahdittaa raskas mutta tarttuva hard rock -poljento.

Jo Below on vuonna 2017 perustettu helsinkiläisyhtye, joka julkaisi “By the Rules” -debyytti-EP:nsä Inverse Recordsin kautta syksyllä 2020. Yhtye yhdistelee kappaleissaan moderneja vaikutteita perinteikkääseen rock-ilmaisuun luoden tyylikkään yhdistelmän uutta ja vanhaa. Yhtyeen kuulumisiin voi tutustua jobelow.com-sivustoa seuraamalla.