OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Masentaako tammikuu? Piristä mieltä neonväreillä

Tammikuun lyhyet ja usein auringottomat päivät ovat raskaita mielelle. Tämä talvi on ollut monelle erityisen vaikea. Talvikauden masennukseen ja väsymykseen auttavat liikunta ja terveellinen ruokavalio, mutta alakuloa voi lievittää myös pukeutumisella. Vogue UK:n mukaan neonvärit ovat täydellinen tapa piristää mieltä synkän talven keskellä. Sattumoisin ne ovat myös yksi kevättalven suurimmista trendeistä.

Syksyn alkaessa etenkin meillä suomalaisilla on taipumus alkaa verhoutua mustaan. Voguen mukaan kevään muotia kuitenkin hallitsevat kirkkaat värit. Suunnittelijat, kuten Victoria Beckham, Balmain ja Maximilian Davis, ovat kaikki hakeneet catwalkeilleen piristystä huomiota herättävästä neonvihreästä. Versacen kevät- ja kesämallisto suorastaan pursuaa kirkkaita, toisiaan vastaan sotivia värejä. Niin ikään suunnittelija Daniel Leen Bottega Venetalle suunnittelemaan kevät-kesä-mallisto povaa neonväreille todellista kultakautta.

Piristystä arkeen

Ulkoilu- ja urheiluvaatteiden myynti on lisääntynyt pandemian aikana ja myös huippusuunnittelijat ovat havahtuneet trendiin. Sen todistaa paljon huomiota osakseen saanut yhteistyö Guccin ja The North Facen välillä. Guccin tuttu monogrammi on saanut uuden ilmeen ulkoilumerkin muhkeissa toppatakeissa ja sporttisissa repuissa. Muotibloggaajien suosikiksi välittömästi noussut mallisto on yhtä värien sekamelskaa, jossa kirkas oranssi, turkoosi, pinkki ja vihreä yhdistyvät 70-lukua henkiviin kukkaiskuoseihin.

Kuva: Instagram / beauxmagazine

Kuten mallisto todistaa, meidän ei tarvitse odottaa glamouria huokuvia tapahtumia, ennen kuin voimme pukeutua parhaimpiimme. Kun emme pääse esittelemään tyyliämme yökerhoissa, voimme tehdä sen patikointireissuilla ja Zoom-kokouksessa. Kirkkailla väreillä voi tuoda piristystä aivan tuiki tavalliseen arkeen.

Julkkiksetkin ihastuivat

Myös julkkikset ovat tänä vuonna havahtuneet siihen, että kotona oleilunkin voi suorittaa tyylillä. Vaikka punaiset matot pysyvät toistaiseksi rullalla, saa rentokin asu näyttää skarpilta. Itse asiassa, värikkäät oloasut ovat kenties helpoin mahdollinen tapa tuoda piristystä puuduttavaan etätyöpäivään.

Instagramin rakastama julkkis, Hailey Bieber, on julkaissut tänä vuonna somessa aktiivisesti kuvia kadehdittavista loungewear-asuistaan. Hiljattain vaalea kaunotar nautti päivästään Havaijin auringossa Balenciagan neonpinkkeihin collegehousuihin pukeutuneena. Räväkän oloasun kruunasivat valkoisen topin läpi pilkottavat pinkit rintsikat.

Kuva: Instagram / Haileybieber

Seuraa siis suunnittelijoiden ja muotivaikuttajien esimerkkiä ja karkota kaamosväsymys verkkokalvot polttavan kirkkailla väreillä. Mikä parasta, trendi jatkuu vielä kesälläkin, joten tammikuussa tehtyjä hankintoja ei tarvitse laittaa lumien lähdettyä kellarikomeroon kauhtumaan.

Lähde: Vogue UK, Instagram