OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Kormugraphy

Kotimainen progebändi Minutian julkaisee kolmannen albuminsa – uusi single julkaistu

Progressiivisen rockin kotimainen edelläkävijä Minutian julkaisee tulevan Magical Thinking albuminsa 12.3.2021. Albumi on yhtyeen kolmas kokopitkä levy ja esittelee bändin päivitetyn ja kypsytetyn soundin viiden vuoden kehittelyn jälkeen.

Bändi on nyt julkaissut tulevan albumin nimeä kantavan singlen. Kappale on omaperäinen fuusio – bändisoittimilla soitettua progressiivista konemusiikkia. Se onnistuu olemaan samanaikaisesti pop-kaavalla tehty neljä ja puoliminuuttinen tarttuva välipala, mutta myös soitannollisesti haasteellisin biisi koko tulevalla levyllä.

Vaikkakin yhtye operoi modernin progressiivisen rockin parissa, albumi on napakka 45 minuuttinen mittainen kahdeksan biisin kokonaisuus. Palaset ovat loksahdelleet kohdalleen ja bändin yhteissoitto on tiukempaa ja groovaavampaa kuin koskaan.