OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kantritähti Kris Kristofferson on ilmoittanut siirtyvänsä eläkkeelle

Grammy-palkittu country-muusikko Kris Kristofferson on ilmoittanut siirtyvänsä eläkkeelle toimittuaan yli viiden vuosikymmenen ajan kantrin kärkikastissa.

Aikaisemmin tällä viikolla antamassaan lehdistötiedotteessa ilmoitettiin Kristoffersonin siirtymisestä eläkkeelle ja että musiikkitähden poika John Kristofferson on astunut valvomaan isänsä liiketoimintaa, mukaan lukien hänen KK Records -levy-yhtiötään. Morris Higham Management – joka hoitaa myös Kenny Chesneyn, Vanhan Dominionin ja Roger Millerin liiketoimintaa on puolestaan ottanut haltuunsa Kristoffersonin oikeuksien manageroinnin.

Kristoffersonille on myönnetty paikka Nashville Songwriters Hall of Fameen 1977, Songwriters Hall of Fameen 1985 ja Country Music Hall of Fameen 2004. Vuonna 1985 hän yhdisti voimansa Waylon Jenningsin, Willie Nelsonin ja Johnny Cashin kanssa muodostaen kantrimusiikin superryhmän Highwaymenin. Superryhmän tunnetuimmasta Highwayman -kappaleesta on myös Popedan Pate Mustajärvi vääntänyt suomenkielisen Mä Elän Vieläkin klassikon.

Lauluntekijä, näyttelijä ja muusikko Kristofferson nähtiin viimeisen kerran konserttilavalla tammikuussa 2020 osana vuosittaista Outlaw Country Cruise -tapahtumaa. Veteraanimuusikkoa kunnioitettiin tapahtumassa liikuttavilla tribuutti esityksillä, joihin ottivat osaa genren jättiläiset kuten Steve Earle, Shooter Jennings ja Lucinda Williams.

Voit katsoa esityksen alta: