OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Revoltonen uusi kappale on kunnianosoitus suunnannäyttäjille

Kotimaisen melodista punk rockia soittavan Revoltonen tuore kappale “My Hero” on kolmas single 26.3.2021 Secret Entertainmentin kautta julkaistavalta Revoltonen debyyttialbumilta “For the Silent Voices”.

My Hero on kappale kiitollisuudesta kaikille niille ketkä ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja esimerkkinä miten tässä hullussa maailmassa pärjää ja mikä on tärkeää.


“Toivottavasti kaikilla on joku jota on voinut katsoa ylöspäin ja jolta oppia eli My Hero! Ite olen niin onnekas että mulla My Hero oli oma faija” Läde/Revoltone  

Revoltone koostuu bändeissä, kuten Fumble, One Morning Left ja Dashbone marinoituneista muusikoista. Bändi kuvailee asennettaan rehelliseksi ja rakentavaksi ja keskittyy kertomaan tavastaan nähdä ja kokea elämää, tragedioista, maailman järjettömyydestä, sekä sen epäkohdista sortumatta paatokselliseen saarnaamiseen. Homman ytimessä ja on energiset live-esiintymiset ja tavoite saada kuulijat hyvälle tuulelle, mutta myös ajattelemaan itse.