OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

6 nutturaideaa kevääseen

Kun pipon saa kohta riisua, voi hiustenlaittoon alkaa taas panostaa. Nuttura on klassinen luottokampaus, joka toimii päivästä toiseen, tilanteessa kuin tilanteessa. Menossa työhaastatteluun? Siisti nuttura antaa asiallisen vaikutelman. Suuntana salitreeni? Nuttura pitää hiukset poissa silmiltä. Huikeat juhlat edessä? Nuttura tuo kasvot kauniisti esiin. Takuuvarman kampauksen paras puoli onkin ehdottomasti sen monipuolisuus; jo pienillä muutoksilla nuttura saa aivan uuden ilmeen. Harper’s Bazaar listasi kuusi pirteää ideaa kevääseen.

1. Sotkuinen nuttura

Tämä on monen naisen suosikki. Punaisilla matoilla säännöllisesti nähtävä tyyli on klassikko syystä. Kampaus on yhtä aikaa huoliteltu ja huoleton. Se näyttää yhtä hyvältä iltapuvun kuin hupparin parina. Tupeeraa hiuksia kunnes nutturassa on mieleisesi määrä tekstuuria. Vapauta yksittäisiä suortuvia kehystämään kasvoja.

Kuva: Instagram / jennifer_yepez

2. Korkea nuttura

Korkealle sidottu nuttura tuo kasvot ja poskipäät kauniisti esiin. Kampaus on kuin pikainen kasvojenkohotus. Tee, kuten Zendaya ja jätä meikki muuten naturelliksi, mutta sipaise huuliin kirkasta punaa. Näin saat kasvot hehkumaan entistä kirkkaammin.

Kuva: Instagram / zendaya

3. Matala nuttura

Matala nuttura on kuin sotkuisen nutturan isosisko. Sileä, niskaan sidottu kampaus on yhtä vaivaton, mutta lopputulos astetta huolitellumpi. Matala nuttura voi olla klassinen ja yksinkertainen, tai siitä voi tuunata näyttävien hiusasusteiden avulla loputtomia erilaisia versioita.

Kuva: Instagram / nikkinelms

4. Yksityiskohtainen nuttura

Ovatko monimutkaiset kampaukset sinun mieleesi? Sosiaalinen media on pullollaan ohjevideoita, joilla loihdit kadehdittavia juhlakampauksia. Mielenkiintoisista yksityiskohdista näperretty nuttura on hieman aikaa vaativa, mutta vaivansa arvoinen nappivalinta esimerkiksi kesähäihin.

Kuva: Instagram / hairinel

5. Letitetty nuttura

Pikkuletit ovat kauniit sellaisenaan, mutta nutturassa esimerkiksi hiuksiin punotut eri värit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Cornrow-letit voi kietaista oman maun mukaan nutturaksi päälaelle tai niskaan. Muun muassa Alicia Keys on ihastunut tyyliin.

Kuva: Instagram / handsnheartss

6. Tuplanuttura

Jos yksi nuttura on ihana, kahden nutturan täytyy olla vielä kaksin verroin ihanampi. Julkkikset Spaissareista Jennifer Lopeziin ovat hurahtaneet hauskaan avaruustyyliin. Kampaus on helppo tapa tuoda kampaukseen leikkisyyttä. Villeimmän lopputuloksen saa tekemällä tuplanutturat vain hiusten ylempään osaan ja jättämällä loput auki, kuten Mel B tapasi aikanaan tehdä.

Kuva: Instagram / chrisappleton1

Lähteet: Harper’s Bazaar, Instagram