OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Slipknotin Corey Taylor lupailee lähiaikoina ”jättimäisiä” uutisia Grammy-palkitun nu metal -yhtyeen ystäville

Slipknot -yhtyeen keulakuva ja laulaja Corey Taylor vieraili Kerrang Radion podcastissa kertomassa hänen ja nu-metal jättiläisen kuulumisista, ja ilmeisesti yhtye valmistautuu jo täysillä pandemian jälkeiseen aikaan.

”Slipknotin Yhdysvalloissakin käyvän maailmankiertueen on tarkoitus alkaa syyskuun lopulla. Keikat on buukattu, emmekä ole kuulleet mitään päinvastaista. Ja keskustelemme Live Nationin henkilöstön kanssa viikottain, mutta pidämme tietysti silmällä kaikkea, mitä maailmalla tapahtuu. Kiertueen lisäksi on joka tapauksessa kehittymässä kaikenlaista, mistä en voi vielä kertoa tarkemmin. Massiivisista asioista on joka tapauksessa kysymys. Tämän verran voin sanoa kuitenkin: kuulette lisää luultavasti seuraavan kuukauden aikana.”, Taylor päivitti kuulumisiaan.

Slipknotin on tarkoitus palata Euroopan keikkalavoille heinä- ja elokuussa osana maailmanlaajuista festivaali- ja keikkakiertuettaan. Hieman yllättäen viime viikolla Taylor kertoi myös harkitsevansa vakavasti musikaalin kirjoittamista lähitulevaisuudessa.

“Olen leikitellyt ajatuksella musikaalin kirjoittamisesta ihmisten ympärille, joiden kanssa vietin suuren osan ajastani ollessani parikymppinen Des Moinesissa ja kuinka me kaikki löysimme toisemme, miten me rentut kokoonnuimme yhteen ja löysimme yhteyden, ja tavallaan pelastimme toisemme “, hän selitti.