OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Länsirannikon hip hop -veteraanien superryhmästä uutta tietoa – albumi ulos jo ensi kuussa

1990-luvun loput länsirannikon hiphopin ikonit Snoop Dogg, Ice Cube, Too Short ja E-40 ovat ilmoittaneet, että he ovat yhdessä muodostaneet superryhmän, jonka nimi Mt. Westmore. Superryhmän nimi leikittelee tietenkin Mount Rushmore muistomerkillä, johon on kaiverrettu neljän Yhdysvaltain presidentin kasvot.

Aiemmin tällä viikolla Too Short kertoi DJ Vladin VladTV-podcastissa räppärilegendojen äänittäneen jo ”jotain viitisenkymmentä biisiä. Volume 1 -levy julkaistaan huhtikuussa ja loput seuraavat perässä myöhemmin.”

”Meidän iässämme on hyvä aika tehdä tällaista ja tavallaan laajentaa uraamme hieman eri tavalla. Kun me yhdistimme voimamme, saimme kourallisen uusia bisnesmahdollisuuksia, joita kellään meistä ei olisi muuten ollut.” Too Short totesi.

Räppäri paljasti myös HipHopDX:n haastattelussa helmikuussa, että Death Row Recordsin ja N.W.A -yhtyeen perustajajäsen Dr.Dre esiintyy ryhmän uudella albumilla.

Ryhmä on aiemmin jakanut Step Child -kappaleen, joka esiintyi vuoden 2019 American Skin -elokuvan ääniraidassa.

https://youtu.be/ye1XR_Cyrt0