OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Viisi suosittua hiustyyliä kevääseen

Tänä keväänä ei kampaamokäyntejä tarvitse toivon mukaan enää jättää väliin. Kotona tehtyjen (ja kenties epäonnistuneiden) hiustenleikkuiden ja värjäysten jälkeen moni hinkuaa jo takaisin ammattilaisen tuoliin. Auringon tullessa taas esiin myös hiuksiin haetaan pientä piristystä. Vogue UK listasi viisi inspiroivaa hiustrendiä, jotka ovat pinnalla tänä keväänä.

Merenneito

Kardashianit ovat suosineet takapuoleen asti ylettyviä merenneitolaineita jo pitkään ja viime kuukausina niitä on näkynyt yhä enemmän myös sosiaalisessa mediassa. Viimeistään Lizzon tyyli Grammy-gaalassa todisti, että merenneitohiukset ovat tämän kesän ehdoton suosikkihiustyyli. Mikä parasta, superpitkät hiukset eivät kaipaa kampaajaa.

Kuva: Instagram / lizzobeeating

Helppo polkka

Polkka ei mene muodista. Sopii tyyliisi sitten tiukkarajainen tai ranskalaisittain huoleton leikkaus, polkkatukka sopii aivan jokaiselle. Kevään suosituin versio on helppohoitoinen ja hiuksen tekstuurin huomioon ottava.

Luonnollinen afro

Kampaaja Vernon François paljasti hiljattain Voguelle, että vuonna 2020 yhä useammat ihmiset antoivat hiustensa luontaisen tekstuurin näkyä. Sama trendi jatkuu tänä vuonna, joten suoristusraudan voi nyt jättää suosiolla kylppärin kaappiin. Olivatpa hiukset sitten laineikkaat tai afrokiharat, omaa tekstuuria halutaan nyt korostaa, ei piilottaa.

Moderni pixie

Audrey Hepburnin kaltaiset kaunottaret ovat tehneet lyhyestä pixie-tukasta ikonisen. Tänä keväänä se on täydellinen hiustyyli jokaiselle, joka haluaa repäistä. Nuoremman polven julkkiksista tyyliin on hiljattain hurahtanut muun muassa Zöe Kravitz.

Kuva: Instagram / zoeisabellakravitz

70-luvun otsis

Otsatukka on yksi kevään suurimmista trendeistä. Erityisen suosittu on nyt 70-lukua henkivä, kasvojen sivuille kauniisti laskeutuva otsis. Kasvonpiirteitä imartelevaan tyyliin voi hakea inspiraatiota esimerkiksi Farrah Fawcettilta tai Jenna Colemanin hahmolta The Serpent -sarjassa.

Lähde: Vogue UK, Instagram