OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / oprah

Näin erikoisiin rutiineihin julkkikset luottavat

Meillä kaikilla on päivittäiset rutiinimme. Vaikka arjen rutiinit saattavat tuntua tylsiltä, ne säästävät aikaa ja tekevät aivoihin tilaa luovalle ajattelulle.  Monet menestyneet ihmiset ovat puhuneet julkisuudessa siitä, miten he hyödyntävät rutiineja omassa arjessaan. Vogue UK paljastaa, millaisiin, usein varsin erikoisiinkin rutiineihin maailman kuuluisimmat henkilöt luottavat.

Jeff Bezos

Maailman rikkaimman miehen tittelistäkin nauttinut Bezos haluaa herätä ilman herätyskelloja. Myös aamukahvista ja lehdestä hän nauttii ilman kiirettä. Yllättävän rennosta päivän aloituksesta huolimatta Amazon-pomon kerrotaan suhtautuvan työhönsä armeijamaisin ottein. Hän haluaa käydä päivän tärkeimmät asiat läpi lounaaseen mennessä, eikä hän kutsu kokouksiin ylimääräisiä henkilöitä.

Oprah Winfrey

Yksi Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimmista naisista aloittaa aamunsa kuten moni muukin; viemällä koiransa lenkille. Päivän mittaan Oprah kuntoilee kahdesti päivässä, sekä ravitsee mieltään meditoimalla ja lukemalla inspiroivia lainauksia ja runoja. Hän päättää jokaisen päivän rentouttavalla kylvyllä.

Jack Dorsey

Twitterin ja Square-mobiilimaksuyrityksen toimitusjohtaja ottaa heti sängystä noustuaan virkistävän jääkylvyn. Lisäksi hän käyttää joka päivä kaksi tuntia meditaatioon. Kiireinen mies raivaa meditaatiolle aikaa syömällä ainoastaan yhden aterian päivässä. Hän myös paastoaa viikonloput ja vannoo tavan auttamaan häntä pysymään valppaana.

Mark Wahlberg

Kun Wahlberg jakoi äärimmäisen intensiivisen päivittäisen rutiininsa sosiaalisessa mediassa, ihmiset olivat hämillään. Ensinnäkin, Wahlberg kertoi heräävänsä aamuisin kello 2.30. Tämän jälkeen näyttelijä ja neljän lapsen isä treenaa kahdesti, pelaa golfia ja viettää tunnin kryogeenisessa kammiossa, ennen kuin hän vie lapset kouluun.

Cindy Crawford

Cindy Crawford ei usko itsensä rääkkäämiseen. Sen sijaan supermalli aloittaa aamunsa katselemalla auringonnousua porealtaasta käsin Malibun rantatalossaan. Crawford kutsuu sitä “meditaatiokseen”. Seuraavaksi hän nauttii vihreää teetä ja smoothien ja kuntoilee.

Orlando Bloom

Orlando Bloomin rutiineista kuultaa kalifornialainen elämänasenne. Päivän ensimmäiset minuutit hän viettää laatuaikaa tyttärensä kanssa. Tämän jälkeen hän messuaa 20 minuuttia. Seuraavaksi hän lukee buddhalaisia ​​kirjoituksia ja julkaisee niistä pätkiä Instagramissa. Aamiaiseksi Bloom nauttii viherjauheita ja kollageenia. Töiden lomassa hän pitää mielensä virkeänä leikkimällä Legoilla.

Lähteet: Vogue UK, Instagram