OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kaislikosta pelastettiin sähkökitara Kulosaaressa – mysteerikitaran omistaja ilmoittautui

Helsingin Sanomat julkaisi tänään aamupäivästä uutisen kuinka helsinkiläinen Eero Tamminen löysi kotimaisen käsityönä tehdyn kitaran kaislikosta Kulosaaren Hopeasalmen tuntumasta. Kitaran alkuperästä saatiin vihiä lavan Zen guitars hand-made in Käpylä -tekstistä, mutta muutoin omistajasta tai siitä, kuinka kitara oli päätynyt kaislikkoon ei ollut tietoa ennen kuin hetki sitten.

Uutisen julkaisun jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua ja mysteerikitaran alkuperäinen omistaja kuitenkin löytyi pikavauhtia. Soundi -musiikkilehdelle annettujen vinkkien perusteella saatiin selville kuinka Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz oli hiljattain esitellyt vastaavanlaista kitaraa omilla Instagram-sivuillaan, mutta mitään kuvia ei sivuilta enää löytynyt. Soittimen rakentaneen Lenni Hohkon Instagramista sitä vastoin löytyi kuva, jossa Hohko ja Archie Cruz poseeraavat kyseisen kitaran kanssa.

Cruz ilmoittautui kitaran omistajaksi yksityisessä Soitinten kuningas -Facebook-ryhmässä käydyssä keskustelussa. Cruzin mukaan kitara ehti olla meressä noin viiden päivän ajan.

”Meikän!”

”Hommat eskaloitu ja frendi katsoi hyväks ideaks viskata parvekkeelta. Lupas käydä sukeltaa”, Cruz avasi mielenkiintoisia tapahtumia lyhyesti.

Archie Cruz kilpailee tällä hetkellä televisiossa pyörivän Selviytyjät Suomi -ohjelman neljännellä kaudella toistaiseksi erittäin hyvin suorituksin.