OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kissistä kertova elämäkertaelokuva on saamassa julkaisun Netflixille

Netflix on lähellä teatraalisesta ulkonäöstään tunnetusta KISS -yhtyeestä kertovan elämänkerta/musiikkielokuvan sopimuksen tekemistä kertoo musiikkilehti Deadline. Suoratoistojätti on ilmoittanut sulkevansa tarjouskilpailun elokuvan oikeuksista lähiaikoina. Vaikkei ”Shout It Out Loud” nimeä kantavan elokuvan sopimusta ole vielä virallisesti allekirjoitettu, on siitä jo saatu pieniä tiedonmurusia irti. Tuleva elokuva pyrkii seuraamaan vahvasti suurta suosiota saavuttaneiden Mötley Crüen The Dirt- ja Queenin Bohemian Rhapsody -elokuvien formaattia.

Elokuvan ohjaa norjalainen elokuvantekijä Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge– ja Maleficent 2: Pahan valtiatar) ja käsikirjoituksesta vastaa Ole Sanders, joka perustuu W. Blake Herronin aikaisempaan luonnokseen. KISS-yhtyeen keulakuvat Gene Simmons ja Paul Stanley tuottavat vuoden 1976 Destroyer -albumin hittikappaleen mukaan nimetyn elokuvan.

Haastattelujen perusteella yhtyeen konsertti-areenoja täyttäneet hitit ovat iso osa tarinankerrontaa, mutta elokuva keskittyy lähinnä Gene Simmonsin ja Paul Stanleyn nuoruuteen, kun he olivat kaksi New Yorkin Queensin ”hulttiota”, muodostaen KISS:n kun mukaan kuvioihin tulivat kitaristi Ace Frehley ja rumpali Peter Criss .

Elokuvan tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarjolla tarkempaa päivämäärää, eikä siitä ketkä valitaan elokuvan päärooleihin, sillä neuvottelut eivät ole vielä täysin päättyneet.