OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Everture esittää uuden Emerge-albumin ilmaisella stream-keikalla lauantaina

Modernia melodista metallia soittava kokkolalainen Everture esittää uuden Emerge-albuminsa kokonaisuudessaan sekä muutamia vanhempia kappaleitaan ilmaisella stream-keikalla lauantaina 24.4.2021 kello 18:00.

Pääset katsomaan keikan Inverse Recordsin Youtube-kanavalla:
https://youtu.be/IKiGeo8TJ-0

Kitaristi Matti Hautakangas kommentoi tulevaa spektaakkelia seuraavasti:
“Eihän tässä pysytä enää paikallaan kun jännättää jo tulevan lauantain livestream-keikka Mediakeskus LIME:llä bändin kotikaupungissa Kokkolassa. Tätähän on moni jo odotellutkin. Soitamme nimittäin tuoreen debyyttialbumimme Emergen kokonaisuudessaan parilla lisäherkulla. Harjoituspäivän tallenteiden perusteella olemme oikein näppärässä soittokuosissa ja kuva+ääni tulee olemaan makeasti toteutettu. Tämän albumin tekemiseen meni niin järjetön määrä työtä, että on uskomaton fiilis vihdoin päästä vetämään biisejä liveyleisölle, oli sitten striimi tai ei. Ja sehän tästä tekee nimenomaan jännittävää kun ei tiedetä mikä on meininki ruutujen takana. Luotto on kuitenkin kova!”

Everture julkaisi debyyttialbuminsa Emerge 19.3.2021 Inverse Recordsin kautta ja se päätyi Suomen virallisella fyysisten albumien listalla sijalle 6 sekä virallisella listalla sijalle 31.