OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Prodigy julkaisi uutta musiikkia ensimmäistä kertaa sitten Keith Flintin kuoleman – tekeillä myös dokumentti

Elektronisen ja konemusiikin jätti Prodigy antoi lyhyen maistiaisen uudesta kappaleestaan, jonka on yhtyeen ensimmäinen julkaisu keulakuva ja laulaja Keith Flintin kuoleman jälkeen. Bändi paljasti jo viime syyskuussa, että he olivat palanneet studioon ja työskentelivät vuoden 2018 No Tourists -albumille jatkoa. Bändin entinen tanssija Leeroy Thornhill kertoi viime vuonna antamassaan haastattelussa, että yhtyeen multi-instrumentalisti Howletilla oli vahva halu viimeistellä albumi, jonka parissa he työskentelivät ennen Flintin kuolemaa maaliskuussa 2019.

“Uudet Prodigy-studiosessiot ovat lähteneet rullaamaan”, kertoi yhtye Twitter-viestissään, jossa oli 15 sekunnin pätkä uutta raskaampaa kappaletta sekä tunnisteet #theprodigy #keepitraw #weliveforthebeats.

Prodigyn varhaisista ajoista ollaan myös puuhaamassa täyspitkää dokumenttia, uutisoi Billboard. Pulse Filmsin tuottaman dokumentin ohjaa Paul Dugdale, joka on tehnyt bändille aiemmin lyhyitä videotöitä sekä ohjannut vuoden 2011 World’s On Fire -konserttielokuvan. Dugdale on ohjannut konserttitaltiointeja myös muun muassa The Rolling Stonesille, Paul McCartneylle ja Coldplaylle.