OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hanoi Rocks -bassisti Sami Yaffa julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta sooloalbumiltaan

Basisti Sami Yaffa, joka tunnetaan parhaiten legendaarisesta Hanoi Rocksistsa, sekä Michael Monroe -yhtyeesä on julkaissut ensimmäisen singlen The Last Time. Tänään julkaistu kappale on artistin tulevalta soololevyltä The Innermost Journey to Your Outermost Mind, joka julkaistaan syyskuussa. 22. päivä 2021 Livewire / Cargo Recordsin kautta.

”Last Time on ekoja biisejä, jonka kirjoitin tätä levyä varten Brooklynissä jo vuonna 2015. Se kertoo kahden ihmisen välisestä pattitilanteesta. Ja siitä, miten vaikeaa tapojen muuttaminen on, vaikka kuinka lupailee. Kyse on turhautumisesta ja ahdingosta”, Yaffa kertoo jatkaen:

”Idea soololevystä alkoi muodostua muutama vuosi sitten. Olin kirjoittanut musiikkia New York Dollsin ja Michael Monroe Bandin levyille, mutta nyt alkoi syntyä yhä enemmän kappaleita, jotka kuulostivat enemmän minulta itseltäni kuin miltään bändiltä.”

Voit kuunnella Sami Yaffan ensimmäisen singlen ”The Last Time” alta.

Yaffan soololevyllä soittavat myös nuoruusvuosien ystävä Janne Haavisto (rummut) sekä Michael Monroe Band -kollega Rich Jones (kitara).

Musiikin tekemisen lisäksi muusikko on tullut laajemmalle yleisölle tutuksi syksyllä 2014 Yle Teemalla esitetystä kahdeksanosaisesta Sami Yaffa – Sound Tracker – sarjasta. Siinä Yaffa kiersi maailmalla ja tutustui eri kulttuurien musiikkityyleihin ja muusikoihin. Sarja voitti parhaan musiikkiohjelman Kultaisen Venlan ja siitä julkaistiin kirja.