OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / ashleygraham

Hanki turvallinen rusketus Ashley Grahamin vinkeillä

Ashley Graham on säteilevä persoona. Kehopositiivisuuden ja monimuotoisuuden puolesta puhuva malli ja aktivisti on täynnä positiivista energiaa. Graham saa hehkuunsa myös hieman ulkoista apua, sillä hän toimii parhaillaan itseruskettavia tuotteita valmistavan St Tropezin lähettiläänä. Uimapuvuissa ja alusvaatteissa työnsä puolesta usein poseeraava Graham myöntää tarvitsevansa hieman “ylimääräistä hehkua” ja hän on käyttänyt itseruskettavia tuotteita uransa alusta saakka.

Jokainen haluaa kesällä kauniin, auringon suuteleman ihon, mutta kuten hyvin tiedämme, auringossa itsensä paahtaminen on vahingollista sekä terveydelle että iholle. Itseruskettavat tuotteet ovat oiva tapa tuoda iholle tervettä väriä turvallisesti.

– Se kohottaa mieltä, vaikka olisit vielä eristyksissä neljän seinän sisällä tai jumissa kotikaupungissasi, Graham muistuttaa Vogue UK-sivustolla.

Itseruskettavien tuotteiden kanssa käyttö vaatii hieman vaivannäköä, jotta jälki on tasainen ja luonnollinen. Graham jakaa muotisivustolla viisi vinkkiään täydelliseen purkkirusketukseen.

Käytä levitykseen kinnasta

Tapaavatko kätesi olla rusketustuotteiden käytön jälkeen keltaiset? Levityskinnas suojaa kämmeniä värjäytymiseltä ja auttaa saavuttamaan tasaisen rusketuksen.

– Tarvitset ehdottomasti kintaan, se on paras ystäväsi. Mikrovaahdosta valmistettu kinnas on todella hyvä itseruskettavan tuotteen levitykseen, Graham neuvoo.

Preppaa iho

Rusketuksesta saa tasaisemman, kun iho on sileä ja kosteutettu. Kuori iho tarvittaessa ja sheivaa karvat, jos haluat. Hiero kyynärpäihin, käsiin, polviin ja jalkoihin kosteusvoidetta.

– Se on se salaisuus! Muuten itseruskettava jättää niihin kohtiin outoja raitoja, Graham muistuttaa.

Valitse oikea koostumus

Markkinoilta löytyy itseruskettavia tuotteita moneen lähtöön. Piditpä sitten voiteista, vaahdoista tai suihkeista, valitse koostumus, joka tuntuu sinusta helppokäyttöisimmältä. Graham suosii kasvoillaan suihkutettava tuotetta, jota hän käyttää ennen nukkumaanmenoa.

– Kun herään aamulla, kasvoni hehkuvat ja minulla on kevyt rusketus, enkä tarvitse niin paljon meikkiä, hän kehuu.

Kiinnitä huomiota selkään

Tuotteen tasainen levitys voi tuntua vaikealta ja erityisesti selkä on yksin touhuavalle haastellinen alue. Grahamilta homma kuitenkin sujuu jo rutiinilla. Hänen salaisuutensa on käyttää kahta eri tuotetta.

– Levitän itseruskettavaa kintaalla niin ylös kuin pystyn, rintaliivien tienoille ja sitten levitän sitä hartioilta alaspäin. Keskelle jäävälle alueelle, johon en yksinkertaisesti yletä, koska en ole joogi, käytän parikymmentä suihkausta suihkutettavaa itseruskettavaa. Lopputulos näyttää aina tasaiselta, hän ohjeistaa.

Huolehdi rusketuksestasi

Yksi itseruskettavien miinuspuolista on, että väri tuntuu aina katoavan iholta nopeasti. Rusketuksen kestoa voi kuitenkin pidentää huolehtimalla siitä oikein. Graham suosii tuotteita, jotka sisältävät hyaluronihappoa, joka pitää ihon kosteutettuna. Lisäksi hän välttelee kuumia suihkuja ja puhdistaa ihonsa sen sijaan haalealla vedellä.

– Suihkun jälkeen levitän heti iholle kosteusvoidetta, jotta iho ei tunnu kuivalta, hän vinkkaa.

Lähde: Vogue UK