OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hanna pui uudessa jaksossaan itsetunnon haasteita

Tänään Pieni pala Hannaa-ohjelmassa klo 19.00 ollaan itsetunnon äärellä, eli rakastamani aiheen ympärillä pyöritään tässäkin jaksossa.

Kiitos SANA kun tulit vieraakseni!

Sana on nähnyt ja kokenut sosiaalisen median hyviä, sekä huonoja puolia. Ihmiset kommentoivat välillä todella henkilökohtaisiin asioihin myös negatiivisesti. Keskustelemme Sanan kanssa sosiaalisenmedian luomista paineista ja siitä, että miten kaikilla pitäisi olla itsestäänselvä mahdollisuus olla juuri sellaisia kuin he ovat!!

Tämän jakson aihe kumpusi alunperin minun omista kokemuksista ja ihmisten kanssa käydyistä keskusteluista moniteholaseistani, minä muuten rakastan niitä!! Elämänlaatu on parantunut ihan älyttömästi niiden myötä!

Minulle on sanottu, että ihana kun tuot niin rohkeasti tuota näön huononemistasi esille ja etenkin vielä sitä ikänäön. Olen pohtinut paljon tätä asiaa ja minua myös välillä ihmetyttääkin se, että miksi näinkin luonnollinen asia olisi edes jotenkin negatiivista! Monille ihmisille asia on ihan luonnollinen ja positiivinen ja näinhän se onkin, pitääkin olla. Uskonkin, että tämän taustalla oleva ikääntyminen ja asian siihen linkittyminen on se juttu, joka saa välillä aikaan erilaisia ajatuksia asiasta.

Pyysin tähän jaksoon mukaan Optikko Duon aina niin iloisen Katja Luhtanen! Katjan toimesta olin niin erinlaisessa tilanteessa ja halusin sen ehdottomasti ikuistaa!! Olen kyllä tottunut siihen, että auto viedään huoltoon, mutta nyt kävin erinlaisessa “määräaikaishuollossa” ja tämä huolto tehtiin nyt näille minun rakkaille silmälaseille!