OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Viisi kesätrendiä Kardashianien stylistilta

Kesä tuo jälleen mukanaan uusia trendejä. Kourtney Kardashianin stylisti Dani Michelle seuraa muotia ammatikseen ja tietää, millaiset muotisuuntaukset tällä kaudella vallitsevat. Hän listaa lifestyle-sivusto Pooshissa viisi suosikkiaan alkavalle kesälle.

Matala vyötärö

Yksi 2000-luvun alun kammottavimmista trendeistä on tekemässä paluun. Dani vahvistaa, että matalavyötäröiset housut, joita muun muassa Paris Hilton ja Christina Aguilera rakastivat, ovat jälleen kova sana.

– Kuten muistamme, silloin ajateltiin, että mitä matalampi vyötärö, sitä parempi. Sitten trendi muuttui ja kapeaa vyötäröä korostavat korkeavyötäröiset farkut tulivat muotiin. Nyt matalat, lonkan kohdalle asettuva farkut ovat palanneet, Dani selittää.

Vaikka kuinka inhoaisimme tätä trendiä, nuoren sukupolven julkkikset, kuten Bella Hadid ja Kendall Jenner, ovat julistautuneet matalan vyötärön faneiksi.

Liivi

Toinenkin kesätrendi huokuu nostalgiaa. Kate Mossin menneiden vuosien festarityylistä kopsattu miesten liivi on tänä vuonna muodikas.

– Olen aina pitänyt miesten muodin innoittamista naisten vaatteista. Suosikkini on miesten kauluspaita naisen ylle stailattuna, mutta nyt myös liivit tulevat vaatekaappiimme, Dani selittää.

Kendall ja Kourtney ovat jo omaksuneet tämän trendin.

Mary Jane -kengät

Kesän suosituin jalkine ei ole Danin mukaan Birkenstock eikä iskälenkkari, vaan Mary Jane -sandaali.

– Joskus aikoinaan ne olivat viattomat ja tyttömäiset, mutta nyt ne ovat punk, hän paljastaa.

Danin mukaan Mary Janet yhdistetäänkin nyt mieluiten valkoisten sukkien, farkkushortsien ja ylisuuren kauluspaidan kanssa, jotta lopputulos on rento ja rosoinen.

Surffihenkinen helmikaulakoru

Muistatko vielä korut, joita punoit muovihelmistä koulun käsityötunnilla? Kesän kuumin korutrendi palauttaa meidät muistoissamme lapsuuden kesiin.

– Niinkin simppelit korut, kuin ystävyysrannekkeet, joita teimme nuorempana, näkyvät nyt IG-syötteessä, Dani huomauttaa.

Jos et jaksa askarrella omia korujasi, löytyy kaupoista nyt huikea määrä värikkäitä rantakoruja.

Bokserisetti

Loungewear on ollut pandemiavuonna trendien etunenässä. Verkka-asuja ja pyjamaa muistuttavia settejä on saanut käyttää myös kodin ulkopuolella, eikä mukavuudesta aiota tinkiä tänä kesänäkään. Nyt muodissa ovat setit, joihin kuuluvat miesten boksereiden innoittamat shortsit ja yhteensopivat yläosat.

– Ennen varastimme niitä poikaystävältä yöasuksi, mutta nyt monet brändit ovat tuoneet markkinoille kesäisiä bokserisettejä, Dani sanoo.

Täydelliseen settiin kuuluvat shortsit, rintaliivitoppi ja ylisuuri kauluspaita, joka jätetään auki. Myös kuoseissa suositaan yöpaidoista ja alusvaatteista tuttuja printtejä, kuten ruutua ja raitaa.

Lähde: Poosh