OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Marilyn Manson ilmoittautui itse Los Angelesin poliisille pidätysmääräyksensä vuoksi

Shokkirokkari Marilyn Mansonin oikeudelliset ongelmat sen kun vain jatkuvat ja laulaja on ilmoittanut saapuvansa paikalle vastaamaan jo vuonna 2019 nostettuihin syytteisiin Los Angelesin poliisille. Syytteeseen johtaneen tapauksen juuret juontavat Mansonin vuoden 2019 konserttiin Bank of New Hampshire Pavilionissa, jossa tämä sylkäisi konsertin aikana tätä kuvannutta kuvaajaa kohti. Los Angelesissa sijaitsevan Gilfordin poliisiaseman jo parin vuoden takaisen pidätysmääräyksen takana ovat syytökset lievistä rikkomuksista sekä lievästä pahoinpitelystä.

Manson ei ole julkisuudessa ottanut kantaa New Hampshiren syytöksiin, mutta on kieltänyt häneen kohdistuvat väitteet kaikenlaisesta väkivallasta ja raiskauksista. Gilfordin poliisiaseman esittämät syytteet eivät koske julkisuudessa paljon puituihin ja esitettyihin entisten tyttöystävien raiskaus- ja pahoinpitelysyytöksiin.

Mansonin pitkäaikainen asianajaja Howard King kommentoi pidätysmääräystä seuraavasti:

”Ei ole mikään salaisuus kenellekään Marilyn Mansonin konserteissa kävijöille, että hän lavalla provokatiivinen, erityisesti kameran edessä. Rikkomuksesta nostettiin juttu sen jälkeen, kun olimme saaneet keikkapaikan videokuvaajalta yli 35 000 dollarin vaatimuksen, kun pieni määrä sylkeä oli osunut hänen käsivarrelleen. Emme koskaan saaneet vastausta, kun pyysimme todisteita väitetyistä vahingoista.”

Rokkari on ollut viime aikoina jo entuudestaan vakavien syytösten kohteena, sillä useat eri tahot syyttävät Mansonia (oikealta nimeltään Brian Warner) seksuaalisesta väkivallasta sekä pahoinpitelystä. Syytösten takana ovat esimerkiksi Mansonin entinen puoliso Evan Rachel Wood, joka toi julki kertomuksensa Mansonin harjoittamasta väkivallasta. Lisäksi Game of Thronesista tunnettu näyttelijä Esmé Bianco syyttää Mansonia väkivaltaisesta käytöksestä musiikkivideon kuvauksissa sekä heidän välisessään lyhyessä suhteessa. Myös Mansonin entinen henkilökohtainen avustaja Ashley Walters on tullut julki syytösten kanssa.