OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuomari hylkäsi Britney Spearsin pyynnön kiistanalaisessa holhousjärjestelyssä – popparin isä pysyy edelleen holhoojana

Britney Spearsin isä Jamie pysyy vastaisuudessakin poplaulajan huoltajana sen jälkeen, kun tuomari kumosi poptähden asianajan pyynnön Jamie Spearsin huoltajuusaseman poistamisesta. Variety -lehden mukaan Los Angelesin korkeimman oikeuden keskiviikkona (30. kesäkuuta) toimittamista asiakirjoista käy ilmi, että tuomari on hylännyt kuukausia vanhan pyynnön poistaa Jamie huoltajan roolista.

Britney Spears pyysi aikaisemmin yhdysvaltalaistuomaria päättämään kiistanalaisen holhousjärjestelyn, jonka myötä muun muassa laulajan talousasiat ovat olleet hänen isänsä hallinnassa aina vuodesta 2008 lähtien.

Laulaja esiintyi 23.6. Los Angelesissa pidetyssä holhouskäsittelyssä etäyhteyden välityksellä. Spears, 39, arvioi 20-minuuttisen esiintymisensä aikana holhouksen olevan loukkaava ja kuvaili järjestelyn aiheuttaneen hänelle traumoja ja masennusta.

”Haluan vain elämäni takaisin. Tätä on jatkunut 13 vuotta, ja se riittää. En ole onnellinen. En pysty nukkumaan. Olen niin vihainen. Tämä on hullua!”, popikoni sanoi ja lisäsi itkevänsä päivittäin.

Laulajan kaikki talouspäätökset ja yksityiselämä ovat olleet pitkälti hänen isänsä Jamie Spearsin hallinnassa jo vuosikaudet. Holhousmääräys annettiin laulajan vuonna 2007 tapahtuneen julkisen romahduksen jälkeen. Spearsin kerrotaan sanoneen, että holhousjärjestelyllä on ollut liian paljon kontrollia ja häntä on estetty tekemästä omia päätöksiään myös muun muassa ystäviensä ja rahojen käytön osalta.

Jo vuonna 2014 suljettujen ovien takana käydyssä kuulemisessa Spearsin asianajaja Ingham oli kertonut tähden haluavan selvittää mahdollisuuksia poistaa Jamie Spears tehtävästään. Toiveelle oli lehden mukaan ollut useita syitä, muun muassa Jamie Spearsin alkoholin käyttö.

NYT -lehden mukaan Jamie Spearsillä on hallinnassaan Britneyn lähes 60 miljoonan dollarin eli noin 50 miljoonan euron varallisuus. Tuomari määräsi helmikuussa, että Spearsin isä ja Bessemer Trust -rahoituslaitos olisivat vastuussa laulajan taloudesta, näin hyläten laulajan isän vaateet pitää tyttärensä talousasiat yksinomaan itsellään.