OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tenacious D julkaisi tyylilleen ominaisen Beatles-potpurin – itse Paul McCartneynkin innostui kappaleesta

Jack Blackin ja Kyle Gassin muodostama huumorirockduo Tenacious D potkaisi perjantain käyntiin julkaisemalla hämmentävän, mutta erittäin tarttuvan coverin BeatlesinYou Never Give Me Money” sekä ”The End” klassikkokappaleista. Kyse ei tietenkään ole kahdesta eri kappaleesta, vaan yhdestä potpurista johon on lisäksi liitetty kylkeen melkoisen psykedeelinen musiikkivideo! Katso video alta:

Kappaleesta julkaistaan syksyllä myös vinyylisingle, jonka tuotot ohjataan Doctors Without Borders – Lääkärit ilman rajoja – hyväntekeväisyysjärjestölle. Pääset ennakkotilaamaan singlen TÄSTÄ.

Tuotos ei myöskään jäänyt huomaamatta kappaleiden alkuperäiseltä säveltäjältä ja kirjoittajalta, Beatles -legenda Paul McCartneylta, joka kehui kappaletta vuolaasti Twitterissä: ”Fantastista! Todella mielikuvituksellinen ja niin hyvin toteutettu. Hieno tribuutti alkuperäiselle. Jätkät- rakastan tätä!” McCartney hehkutti.

Tänään julkaistu kunnianosoitus ei ole ainoa, jonka bändi on julkaissut kuluneen pandemiavuoden aikana, sillä viime syksynä duo julkaisi versionsa Rocky Horror Picture Show -elokuvan ikonisesta Time Warp -kappaleesta kannustaen ihmisiä äänestämään Yhdysvaltojen 2020 vaaleissa. Myöskin yhtyeen kitaristi Kyle Gass on julkaisi viime kuussa itsekseen rokottamiseen kannustavan Vaccinated -minikappaleen, ollen coveri The Ramonesin I Wanna Be Sedated -kappaleesta. Katso biisit alta: