OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tarjoilija aavisti, että nyt on jotain pahasti pielessä – näin hän pelasti 11-vuotiaan pojan

Orlandon poliisi julkaisi 14. tammikuuta Twitter-tilillään kuvan, jonka kuvateksti paljastaa hurjan tarinan. Orlandossa naistarjoilija tarjoili kolmihenkistä perhettä ja erikoiseksi tilanteen teki se, että vanhemmat eivät antaneet pojan tilata mitään ruokaa. Tämän lisäksi tarjoilija huomasi, että pojassa oli naarmuja, sekä mustelmia. Tarjoilijan aavistus oli, että nyt saattaa olla pahempikin tilanne käynnissä ja hän päätti kirjoittaa lapulle “Are you OK?”, eli suomennettuna “Oletko kunnossa?”. Poika pudisti päätään.

Tarjoilija kirjoitti perään toisen lapun, jossa luki “Do you need help?”, suomennettuna “Tarvitsetko apua?”, johon nuori poika nyökkäsi. Tarjoilija toimi välittömästi ja soitti poliisit paikalle. Paikalle saapuneet poliisit alkoivat selvittämään tilannetta ja kaikkien kauhuksi tarjoilijan aavistus oli osunut oikeaan.

Kun poliisit ryhtyivät haastattelemaan poikaa, he saivat kuulla häneltä mitä kamalimpia asioita. Nimittäin pojan isäpuoli hakkasi ja löi häntä puisella luudalla ja selänrapsuttimella. Lisäksi poika oli vakavasti alipainoinen ja hänen kehonsa oli täynnä jälkiä. 11-vuotiaan isäpuoli, 34-vuotias Timothy Wilson II pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä ja pojan äiti, Kristen Swann, pidätettiin epäiltynä lapsen heitteillejätöstä. Äiti oli tietoinen siitä, miten isäpuoli oli kohdellut poikaa.

Perheellä on lisäksi vielä 4-vuotias tytär, joka otettiin huostaan, mutta ilmeisesti hän ei ole joutunut vastaavanlaisen kohtelun uhriksi.

Lähde: Goalcast & Orlandon poliisi