OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Dee Snider paljasti kuinka paljon I Wanna Rockin käyttämisestä Paavo Pesusieni -elokuvassa hänelle maksettiinkaan

Twisted Sister -yhtyeen nokkamies Dee Snider kertoi hiljattain The Jeremy White Podcastissa vieraillessaan syyn sille, miksi hän antoi yhtyeen ikonisen kappaleen “I Wanna Rock” käytettäväksi uusilla sanoituksilla vuonna 2004 julkaistulla animaatioelokuva Paavo Pesusieni -elokuva (The Spongebob Squarepants Movie). Snider muistelee, ettei ollut aluksi kovin innoissaan ajatuksesta, että hänen kappaleeseen kajotaan ja sen tekstejä muutetaan, mutta tekijät löivät pöytään tarjouksen, josta hän ei voinut kieltäytyä: hänelle nimittäin tarjottiin tästä yhdestä kappaleesta peräti 300 000 dollaria!

”Sain puhelun, että I Wanna Rock -kappale haluttaisiin mukaan Paavo Pesusieni -elokuvaan. Olin, että mahtavaa, mahtavaa! Managerieni mukaan asiassa oli kuitenkin yksi mutka: ’He haluavat muuttaa sanat Goofy Goober Rockiksi”, Snider kertoi.

”Olin raivoissani. ’Pilailetteko? Se on minun taidettani… Ai mitä? Anteeksi kuinka paljon? Haluavatko he minun laulavan?’ Se oli ihan käsittämätön summa ja minulla oli kuitenkin kahden lapsen opiskelut maksettavana. Joten totesin, että minä vaikka laulan sen kappaleen tuosta summasta. Kyllä, olen horo, mutta kallis sellainen!”

Vuonna 2004 valmistuneella Paavo Pesusieni -piirrossarjan kokoillan elokuvan soundtrackilla olivat mukana muun muassa Motörhead, Avril Lavigne, Wilco sekä The Flaming Lips. Elokuvassa on musiikkinumero, jossa Paavo Pesusieni esittää muokatuilla sanoituksilla Twisted Sisterin kyseisen I Wanna Rock -kappaleen Goofy Goober Rockina pelastaen laulun avulla kaikki Tangalan (Bikini Bottom) kaupungin asukkaat!

Dee Snider julkaisee uuden sooloalbuminsa Leave A Scar 30. heinäkuuta