OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Bruce Springsteen kokosi oppilaskuntien illanistujaisiin sopivan kaljoittelu soittolistan

Bruce ”Pomo” Springsteen kuratoi fanien iloksi Frat Rock -nimisen soittolistan SiriusXM -radiokanavalla pyörivän From My Home To Yours -ohjelmansa tuoreimman jakson aikana. ”Haluan teidän kaljoittelevan ja menevän sekaisin kuunnellessanne tätä musiikkia”, Springsteen kommentoi valintojaan.

Osan kappaleista Pomo on itsekkin esittänyt vuosien mittaan konserteissaan, mukaan lukien Swingin’ Medallionsin kappaleen Double Shot (Of My Baby’s Love) sekä Righteous Brothersin Little Latin Lupe Lu kappaleen.

Frat Rock -soittolista sisältää seuraavat kappaleet:

The Swingin’ Medallions – Double Shot (Of My Baby’s Love)

The Trashmen – Surfin’ Bird

Question Mark & the Mysterians – 96 Tears

The Premiers – Farmer John

Sam the Sham & The Pharaohs – Wooly Bully

Flamin’ Groovies – Money

Fleshtones – Ride Your Pony

The Dovells – You Can’t Sit Down

Cannibal & The Headhunters – Land of 1000 Dances

Righteous Brothers – Little Latin Lupe Lu

The Romantics – What I Like About You

Scooter Lee – Shama Lama Ding Dong

The Kingsmen – Louie Louie

Aiemmin tällä viikolla tiedotettiin myös Springsteenin arkistojen kätköistä julkaistavaksi aikaisemmin julkaisematon konserttielokuva The Legendary 1979 No Nukes Concerts. Tallenne on yhdistelmä kahdesta konserttien aikana kuvatusta esityksestä, jonka Springsteen soitti E Streetin kanssa vuonna 1979.