OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Amy Winehousen isä vihjaa ennen julkaisemattoman albumin olevan tekeillä

Amy Winehousen isä on ehdottanut laulajan uran alkupuolella nauhoittamien, mutta ennen julkaisemattomien kappaleiden julkaisemista vedoten fanien ansaitsevan kuulla kaiken mahdollisen tuotannon. Mitch Winehouse kertoi BBC:lle antamassaan haastattelussa haluavansa laulajan uran varhaisaikojen levytykset julkaistavan huolimatta siitä, etteivät ne välttämättä kestä vertailua laulajan studioalbumeiden kanssa.

“Löysimme muutaman kappaleen osan sieltä ja täältä, mutta niiden julkaiseminen on haastavaa, koska CD-levyt ovat hieman vioittuneet. Mutta meille on kerrottu, että voimme ilmeisesti pystyä pelastamaan edes jotakin. Haluaisin, että Amyn fanit kuulevat kaiken tämän, jotta he näkisivät, että hän aloitti tältä tasolta ja hän päätyi tähtien joukkoon.” Mitch kertoi haastattelussa.

Edesmenneen laulajan äidin, Janis Winehouse-Collinsin mukaan, mikäli tallenteet pystytään pelastamaan ja albumi julkaistaan, sen nimi voisi olla The Progression Of Amy. Laulajan musiikista ​​on aiemmin ilmestynyt kaksi postuumisti julkaistua kokoelmaa – vuoden 2011 Lioness: Hidden Treasures ja Amy vuodelta 2015.

Tänään 23.7. tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun Winehouse, joka tunnetaan parhaiten omalaatuisesta äänestään sekä RnB kappaleistaan, kuten Back To Black ja Rehab, kuoli alkoholimyrkytykseen kotonaan Camdenissa, Pohjois-Lontoossa, 27-vuotiaana. Winehousen kotiin hälytettiin ambulanssi kello 16.05 paikallista aikaa. Avun saavuttua perille Winehouse todettiin kuolleeksi. Kuolinsyytutkinnassa Winehousen kuolinsyyksi varmistui alkoholimyrkytys: hänen verensä alkoholipitoisuuden todettiin olleen 4,16 promillea.