OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Offspring -rumpali kertoo saaneensa potkut yhtyeestä kieltäydyttyään ottamasta koronarokotetta

Kaliforniasta kotoisin oleva punk rock -yhtye The Offspring on päättänyt erottaa pitkäaikaisen rumpalinsa Pete Paradan, joka kertoo saaneensa yhtyeestä potkut kieltäydyttyään ottamasta musiikkialalla laajalti vaadittua koronarokotetta.

Rumpali kertoo jättäneensä koronarokotteen väliin lääkärinsä kehottamana. Instagram -päivityksessään muusikko kertoo sairastuneensa lapsuudessaan rokotuksen jälkitautina Guillain-Barrén oireyhtymään. Kyse on hermosairaudesta, jossa elimistö puolustautuu omia hermoratoja vastaan. Näin ollen Parada arvioi, että hänen kohdallaan koronarokotteen riskit ovat hyötyjä suuremmat.

”Koska minulle on mahdotonta ottaa osaa johonkin, josta on tulossa alalla lähes pakollista – hiljattain minun on päätetty olevan terveysriski studiossa, kiertueilla sekä niiden ulkopuolella”, Parada kirjoittaa.

Yhtye on kokenut 37-vuotisen uransa aikana useita kokoonpanomuutoksia, erityisesti rumpaliensa kanssa. Bändin pitkäaikaisin rumpali oli Ron Welty, joka korvasi alkuperäisen rumpalin James Liljan vuonna 1987 ja pysyi bändissä yhteensä 16 vuotta; hänet korvasi Atom Willard vuonna 2003 ja sitten neljä vuotta myöhemmin Pete Parada, joka pysyi bändissä nyt ilmeisesti vuoteen 2021 asti.

The Offspring ei ole vielä virallisesti kommentoinut rumpalinsa tilannetta yhtyeenä, mutta omassa päivityksessään Parada kirjoittaa tietävänsä, että yhtye toimii kuten parhaaksi näkee.