OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Dolly Parton julkaisee esikoisromaaninsa yhdessä uuden albumin kanssa

Country-tähti Dolly Parton julkaisee ensi vuonna esikoisromaaninsa Run, Rose, Run, yhdessä samannimisen uuden albumin kanssa. Laulaja on kirjoittanut kirjan yhdessä yhdysvaltalaisen kaunokirjailija James Pattersonin kanssa, joka kuvaili teosta jännittäväksi trilleriksi nuoresta laulajasta/lauluntekijästä Rosesta, joka on matkalla tähtiin vaarallisin seurauksin.

Twitteriin jakamassaan julkaisussa Parton kertoi, että hän on yhdistänyt rakkautensa tarinankerrontaan ja kirjoihin tulevan romaanin kanssa. Run, Rose, Run julkaistaan 7. maaliskuuta 2022 Penguin Random Housen (Iso-Britannia) kustannuksen kautta.

Kirjan tueksi julkaistava albumi, Run, Rose, Run, sisältää 12 uutta alkuperäistä kappaletta romaanin teemoihin liittyen. “Kaikki uudet kappaleet on kirjoitettu kirjan hahmojen ja tilanteiden perusteella”, laulaja avasi albumin tarkoitusta.

Kirjan ollessa Partonin ensimmäinen fiktiivinen teos, on laulaja toki aiemmin kirjoittanut useita muistelmia. Viimeisin Dolly Parton, Songteller: My Life In Lyrics, ilmestyi viime vuonna. Laulaja on myös tukenut kirjallisuutta hyväntekeväisyyden muodossa oman Dollywood-säätiönsä kautta. Hänen lukutaitoa edistävä Dolly Parton’s Imagination Library -ohjelmansa lähettää yhden kirjan kuukaudessa jokaiselle ilmoittautuneelle lapselle syntymähetkestä päiväkotiin asti. Tällä hetkellä yli 1600 paikallista yhteisöä tarjoaa Imagination Libraryn palveluja lähes 850 000 lapselle kuukausittain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Irlannissa.