OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lordi jytää diskon tahtiin – ota uusi “ABBAmainen” single haltuun

Lordi on julkaissut ensimmäisen maistiaisen tulevalta seitsemän (7) stuodioalbumin kokonaisuudeltaan vähintäänkin yllättävän genren parissa. Uusi Believe Me -single yhdistää huikeaa 1970-luvun retromenoa niin ABBA:lta lainatussa disko boogiessa, kuin ajan henkeen kuuluvassa animaatiovideossaan. Kappale löytyy tottakai myös 26. marraskuuta julkaistavalta Lordiversity –boksilta.

”Believe Me on lähes niin puhdasta diskoa kuin mitä Lordi -yhtyeellä voi tehdä, Superflytrapilla on vielä puhtaampiakin diskobiisejä. Believe Me on aika hyvä lippulaiva levylle, joka ei ole metallia, ei rockia eikä heviä. Se on diskolevy”, Mr. Lordi selvittää.

Katso Jarno Sirviön, Mr. Lordin, Mr. Kaarlen sekä Routa Salmen tekemä animaatio-musiikkivideo alta:

Suuruuden hullun Lordiversity -kokonaisuuden seitsemällä samaan aikaan julkaistavalla albumilla on oma tyylinsä: Hard Rock, Disco, Progressive Rock, Heavy Metal, AOR, Thrash/Speed ​​Metal sekä Industrial Metal! Näiden seitsemän albumin fiktiivinen kokoelma-albumi, joka esitteli bändin suurimmat hitit, Killection julkaistiin jo vuonna 2020.

Ensimmäisenä albumeista esimakua antanut diskolevy Superflytrap on saanut vaikutteita yhtyeiltä Earth, Wind & Fire, Boney M ja Bee Gees. Progelevyllä esikuvina on Rush sekä Pink Floyd. Progelevyltä löytyy kappale, jolla yhtye ei soita ollenkaan, vaan orkesteri sekä Mr. Lordi. Samalla levyllä on myös 12-minuuttinen kappale, joka on Lordin pisin kappale. Vuosille -83 ja -84 kuvitteellisella aikajanalla sijoittuvalla levyllä on vaikutteina W.A.S.P., Twisted Sister, Kiss, ja Scorpions. AOR-levyn vaikutteina on Bon Jovi, Desmond Child ja Alice Cooper. Kuvitteellisella aikajanalla vuodelle -91 sijoittuvalla ”Speedtrash”-levyllä on inspiraationa Anthrax, Metallica, sekä Pantera. Viimeinen levy vuodelta -95 on koneheviä.

Maaliskuussa Lordi suuntaa pitkän koronatauon jälkeen mittavalle Euroopan -kiertueelle ruotsalaisen hevisuuruus Sabatonin sekä mongolialaisen metallisensaatio The Hu:n kanssa. The Tour To End All Tours alkaa 4. maaliskuuta 2022 Norjan Oslosta ja päättyy 8.4.2022 Kuopio-halliin ja 9.4.2022 Helsingin Hartwall-areenaan. Liput kiertueen keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 7. heinäkuuta.