OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Brittiläiset punkkarit coveroivat uudella albumillaan Eppu Normaalia – kuuntele tulos

Paljon nostetta ja kiinnostusta osakseen saanut Chubby and the Gang -yhtyeen toinen studioalbumi “The Mutts Nuts” ilmestyi eilen ja suomalaisittain mielenkiintoisinta on se, että levyltä löytyy hypetetyn yhtyeen cover kappale vuonna 1978 julkaistusta Eppu Normaalin Poliisi pamputtaa taas -hitistä. Chubby and the Gangin versio kantaa nimeä Getting Beat Again.

Kuuntele uutuuskappale alta:

Chubby and the Gan on englantilainen punk -yhtye, joka perustettiin vasta hiljattain Länsi-Lontoosssa vuonna 2019. Bändi koostuu laulajasta Charlie “Chubby Charles” Manning-Walkerista, kitaristeista Ethan Stahlista ja Tom “Razor” Hardwickista, basisti Maegan Brooks Millsistä ja rumpali Joe McMahonista. Yhtye on muotoutunut useista brittiläisistä hardcore punk -bändeistä, kuten Arms Race, Vile Spirit ja Gutter Knife.

Yhtye on maininnut musiikilliseksi esikuvikseen mm. Ramonesin, Dr. Feelgoodin, Colored Ballsin ja Iron Virginin. Antamassaan haastattelussa Manning-Walker totesi yhtyeen tuoreesta albumista seuraavaa: ”Halusin sisällyttää musiikkiin urut, taputtamisen, huuliharpun, tamburiinin ja muita pikkuelementtejä, jotka kumpuavat minusta 15 vuoden hardcore kokemuksen kautta. Kaikki tuli lopulta levylle ulos 200 km/h.”