OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / jenanistonsalbum

Tämä on Jennifer Anistonin hehkun salaisuus

Oli kyseessä sitten kuuluisa Rachel-hiustyyli tai kalifornialaista kesää huokuva rusketus, Jennifer Aniston on ollut vuosikymmeniä yksi maailman jäljitellyimmistä kauneusikoneista. 52-vuotiaana Aniston hehkuu yhä aivan yhtä upeana kuin aikanaan Frendeissä. Iso-Britannian Vogue halusi selvittää, miten näyttelijä huolehtii ulkonäöstään.

Iho

Osa Anistonin ihonhoidon salaisuuksia on varsin perinteisiä. Hän kertoo huolehtivansa riittävästä nesteytyksestä ja unensaannista, sekä käyttävänsä aurinkovoidetta tunnollisesti. Toki Hollywood-kaunottarella on käytössään myös lukuisia tehokonsteja. Aniston kertoo käyttävänsä kotona hintavan 111Skin-brändin kangasnaamioita sekä Jillian Dempseyn 24 karaatin kullattua Beauty Wand-työkalua. Lisäksi nainen nauttii kollageenilisää.

Aniston käy säännöllisesti ammattilaisten luona erilaisissa kasvohoidoissa. Hänen suosikkeihinsa kuuluvat muun muassa kasvohieronnat sekä nanovirtaa hyödyntävät toimenpiteet.

Hiukset

Kaksi miestä on vastannut Anistonin hiuksista Frendien ajoista saakka. He ovat muotoilija Chris McMillan ja väreihin erikoistunut Michael Canalé. McMillan, joka loihti ikonisen Rachel-kampauksen 27 vuotta sitten, leikkaa ja muotoilee Anistonin hiukset yhä tänä päivänä. Myös Canalé on kulkenut Anistonin rinnalla pitkään ja vastaa naisen hunajaisista raidoista.

Meikki

Terve iho hehkuu kauniisti, mutta Aniston tehostaa vaikutusta meikillä. Anistonin luottomeikkaaja on Angela Levin, jonka asiakkaisiin myös muun muassa Michelle Williams ja Reese Witherspoon lukeutuvat. Levin suosii punaisilla matoillakin luonnollista tyyliä ja korostaa hienovaraisesti asiakkaidensa parhaita puolia.

Vartalo

Aniston tekee kovasti töitä vartalonsa eteen. Hän on kertonut nauttivansa liikunnasta ja sanoo tuntevansa olonsa “todella kauniiksi” hyvän treenin jälkeen.

– Minä pidän huolta tästä yhdestä kehosta, joka minulla on, Aniston toteaa Vogue UK:n mukaan.

Hän rakastaa muun muassa joogaa ja nyrkkeilyä, sekä cardio-harjoittelua. Jälkimmäistä hän tekee vähintään 20 minuuttia päivässä. Hänen valmentajansa, Gloveworx -nyrkkeilykuntosalin perustaja Leyon Azubuike laittaa Anistonin hyppimään hyppynarua ja tekemään haarahyppyjä, sekä erilaisia keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Kotisalillaan Aniston hyppää usein juoksumatolle tai kuntopyörän satulaan ja päättää treeninsä palauttavaan infrapunasaunaan.

Lähde: Vogue UK, Instagram