OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Syksyn villeimmät kulmakarvatrendit

Kulmakarvat ovat jo pitkään olleet Se juttu. Kulmia on ehostettu muun muassa ombré-värjäyksellä, microbladingilla ja laminoinnilla. Eikä Kardashianien kultakaudella syntynyt kulmakarvavillitys osoita laantumisen merkkejä edelleenkään, päin vastoin. Tänä vuonna kulmat näyttävät entistä villimmiltä. Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina ihasteltu muun muassa Lizzon valkaistuja kulmakarvoja ja Bella Hadidin rajusti yläviistoon nousevia kulmia.

Allure listasi seitsemän kulmakarvatrendiä, joilta ei voi tänä syksynä välttyä.

1. Ohimoita kohti nousevat kulmat

Bella Hadidin innoittamat, lähes piikkisuoraan kohti ohimoita nousevat kulmat ovat olleet viime aikoina suositut TikTokissa. Kulmataiteilija René de la Garza arvelee, että kyseessä on vuoden suosituin kulmamalli.

– Luulen, että nyt siirrytään kohti korkeampaa kaarta, joka nousee ulkonurkasta. Se liittyy lankanostoihin ja kulmakarvojen kohotuksiin, joilla tavoitellaan napakkaa ilmettä, hän selittää lehdessä.

2. Valkaistut kulmat

Kim Kardashian on pariinkin otteeseen shokeerannut valkaistuilla kulmillaan. Viime aikoina muun muassa Lizzon ja Maisie Williamsin vaaleiksi värjätyt kulmakarvat ovat saaneet paljon huomiota ja niitä on jäljitelty ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Myös huippusuunnittelijat Dolce & Gabbanasta Jean-Paul Gaultieriin ovat ihastuneet tähän dramaattiseen tyyliin.

3. Värikkäät kulmat

Lizzo nosti valkaistut kulmat aivan uudelle tasolle, kun hän lisäsi kulmiinsa vaaleanpunaisia ​​ja violetteja sävyjä. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, joka on innostunut värikkäistä kulmista. Esimerkiksi Pariisin muotiviikoilla nähtiin kulmia kaikissa sateenkaaren väreissä.

Kulmataiteilija Robin Evansin mukaan tyyli syntyy kotona helpoiten värikkään ripsivärin avulla. Hän neuvoo sutimaan ripsaria kulmakarvageelin tavoin. Muu meikki kannattaa pitää luonnollisena, jotta huomiota herättävät kulmat pääsevät oikeuksiinsa.

4. Disco-kulmat

On selvää, että tämän syksyn ja talven kulmakarvatrendit eivät sovi hiirulaisille. Yksi TikTokin viimeisimmistä villityksistä ovat kimaltavat disco-kulmat. Trendiä luomassa ollut meikkitaiteilija Megs Cahill sanoo, ettei kulmissa kannata käyttää oikeaa glitteriä, sillä se on rakenteeltaan liian karkeaa. Sen sijaan kulmiin saa kaunista hohtoa metallinsävyisestä luomiväristä.

– Sipaisen sormellani luomiväriä kevyesti karvojen kasvusuunnan mukaisesti, Cahill ohjeistaa.

5. Viillot

Miesten muodissa kulmakarvaan tehtäviä viiltoja on nähty aina aika ajoin. Tänä syksynä tyyli ei ole enää vain Jason Momoan käyntikortti, sillä kaikki sukupuoleen katsomatta muotoilevat nyt kulmiinsa halkioita joko partakoneella tai hyvän peitevoiteen avulla.

6. Laminoidut kulmat

Kulmien laminointi on noussut viime vuosina kovaan suosioon. Toimenpiteessä kulmat harjataan ylöspäin niin, että ne näyttävät tuuheammilta. Muotoilu kestää kulmissa joitakin viikkoja.

– Ihmiset pitävät tuuheista kulmista. Laminointi on erittäin suosittua juuri nyt, koska se auttaa luomaan tällaisen efektin, selittää meikkitaiteilija Delina Medhin.

Jos laminointi tuntuu liian tyyriiltä, voi vastaavan vaikutelman luoda väliaikaisesti kulmakarvageelin avulla.

7. Luonnolliset kulmat

Luonnolliset kulmat ovat olleet pitkään in. Kaikkien villien trendien ohella mahdollisimman vähän käsitellyt kulmat tulevat Evansin mukaan säilyttämään suosionsa.

– Minusta tuntuu, että helppohoitoiset ja luonnolliset kulmakarvat ovat sellainen trendi, jota näemme yhä vain enemmän, hän toteaa.

Lähde: Allure