OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Ekotehokas autoilu osana vastuullista kaupunkiasumista – Lumo-asukkaiden käytössä yli 700 yhteiskäyttöautoa ympäri Suomen

Lumo-kodit ja 24Rent ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta, jonka myötä Lumo-asukkaat saavat käyttöönsä kaikki 24Rentin yli 700 yhteiskäyttöautoa yli 30 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Lumo tarjoaa asukkailleen yhteiskäyttöautopalvelun ilmaisen kanta-asiakkuuden ja palkitsee asukkaita ekotehokkaasta autoilusta.

Lumo-kodit ja 24Rent pilotoivat yhteiskäyttöautoilua osana vastuullista kaupunkiasumista ensimmäisen kerran vuonna 2015. Kysynnän kasvun myötä ja vastuulliseen toimintaan panostaen palvelua on laajennettu vuosien varrella. 

Liikkumisen lisäpalvelu Lumo-kotien asukkaille

Lumo kertoo tarjoavansa asukkaidensa käyttöön erilaisia elämää helpottavia asumisen palveluita. Yhteiskäyttöautojen hyödyntäminen on helppoa. Auton voi ottaa käyttöönsä oman kodin nurkilta tai missä vain autolle tulee tarvetta. Käytettävissä on sekä henkilö- että pakettiautoja.

– Yhteiskäyttöautopalvelu tuo Lumo-kotien asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen, täydentää julkista liikennettä ja edistää Lumo-kotien vastuullisuustavoitteita. Palvelu mahdollistaa vähäpäästöisemmän autoilun yhä useammalle asukkaalle, Lumo-kotien Asumisen palvelut -yksikön johtaja Lauri Peltonen kertoo.

Lumo-kotien asukkailla on automaattisesti 24Rent-palvelun ilmainen kanta-asiakkuus ja autosta on tarpeen maksaa vain käytön mukaan. Peltosen mukaan yhteiskäyttöautojen määrää Lumo-talojen yhteydessä pyritään lisäämään syksyn aikana.

24Rent vastaa Lumo-asukkaiden käytössä olevien yhteiskäyttöautojen operoinnista ja varauksista, vakuutuksista, huollosta ja renkaiden vaihdosta. Yhteiskäyttöautokonseptia on kehitetty yhteistyössä.

Lähde: Kojamo