OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Eminem avaa Detroitiin diner ravintolan – katso Mom’s Spaghetti TV-mainos

Detroitin Motor Citystä kotoisin oleva Grammy -palkittu räppäri Eminem valmistautuu avaamaan ravintolan, joka on saanut inspiraationsa tämän Oscar -palkitusta kappaleesta “Lose Yourself“. Kappale oli osa vuonna 2002 julkaistua osittain omaelämäkerrallisesta 8 Mile -elokuvaa. Yhdessä elokuvan muistettavimmista kohtauksista Eminem on niin hermostunut ennen ensimmäistä kilpailullista esiintymistään, että hän oksentaa äitinsä spagetit ennen lavalle menoa. Hittikappaleen “Lose Yourself” ei-niin herkullisissa säkeistöissä Eminem räppää kohtauksen taustalla:

“His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy. There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti.”

“Hänen kämmenensä ovat hikiset, polvet heikot, kädet raskaat. Hänen paidallaan on jo oksennusta, äidin spagettia.”

Mom’s Spaghetti -niminen diner tyyppinen ravintola avataan ensiviikolla Detroitin keskustaan tarjoillen yksinkertaisia ​​annoksia, kuten spagetti -voileipiä, sekä tietysti spagettia ja lihapullia. Asiakkaat voivat myös tehdä ostoksia The Trailer -nimisessä puodissa, jossa on tarjolla Eminemin oheistuotteita.

Ravintolan mainos alkoi näkyä Detroitin televisioasemilla perjantaina ja  30 sekunnin mittainen mainos tarjoaa vilauksen uudesta ravintolasta ja näyttää Eminemin Detroitin horisontin yllä. Mainoksessa ohjataan myös katsojat soittamaan numeroon 313-888-8388, josta kerrotaan lisätietoja, mukaan lukien avauspäivä – 29. syyskuuta ja osoite – 2131 Woodward Ave. Detroitissa.