OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tears For Fears julkaisee ensimmäisen uuden albuminsa 17 vuoteen – kuuntele ensimmäinen single

Brittiläinen syntikka-popin suuruus Tears For Fears palaa tauolta ja julkaisee uuden The Tipping Point -albumin, joka on yhtyeen ensimmäinen albumi 17 vuoteen. Roland Orzabalista ja Curt Smithistä koostuva duo julkaisi viimeksi täyspitkän studiolevyn Everybody Loves A Happy Ending vuonna 2004. Tänään (7. lokakuuta) yhtye kertoi sosiaalisen median alustoillaan kauan odotetusta seitsemännestä albumistaan, jonka on määrä saapua levykauppoihin 25. helmikuuta 2022 Concord Recordsin kautta.

Merkkejä aktivoitumisesta nähtiin jo kesällä kun yhtye julkaisi 12. kesäkuuta 2021 Live at Massey Hall -livelevyn Record Store Day:nä.

“Ennen kuin kaikki meni nappiin tämän albumin kanssa, kaiken piti ensin mennä pieleen. Kesti vuosia, mutta kun laitamme viisaat päämme yhteen, jotain todellakin tapahtui”, Orzabal kertoi Tears For Fearsin päätöksestä tehdä paluun.

“Meillä on tämä tietynlainen tasapaino, tämä push-me-pull-you tyyppinen harmonia ja se toimii todella hyvin.”

Smith lisäsi: ”Jos tämä tasapaino ei toimisi Tears For Fearsin sisäisesti, koko levy ei vain toimisi. Yksinkertaisesti sanottuna Tears For Fears -levytys ja se, mitä ihmiset pitävät Tears For Fearsin soundina – ovat asioita, joista voimme molemmat olla samaa mieltä. ”

Uuden albumin ensimmäinen nimikko single The Tipping Point sai inspiraationsa Roland Orzabalin henkilökohtaisesta käännekohdasta elämässä ja vangitsee surun, kun joudut seuraamaan jonkun rakastamasi ihmisen menettävän taistelunsa sairauden seurauksena. Kuuntele tunnelatauksella varustettu uusi kappale alta: