OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Without Warning tuo ensimmäisellä Delusion -singlellään oman näköisensä ilmeen pop metal genreen

Inspiroituneena nykymusiikin erilaisista sovituksista ja fuusioista, turkulainen Without Warning on muodostanut tasapainoisen, mutta mieleenpainuvan tyylin itselleen. Raskaita ja melodisia kevyempiä elementtejä yhdistelemällä Without Warning tuo oman näköisen ilmeensä pop-metal genreen. Delusion single julkaistiin tänään 8.10.2021 Inverse Recordsin kautta ja näyttävän musiikkivideon voit katsoa täällä:

Kitaristi Juuso Javanainen kommentoi:

“Ensimmäinen single ”Delusion” on dynaamisesti vaihtelevien osien myötä monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Voimakkaat pop-vokaalit viimeistelevät kappaleen teeman, jossa sukelletaan nimensä mukaisesti epätodelliseen maailmaan. Singlessä kuullaan myös kyseisen genren ammattilainen, kun Pontus Hjelm (kitaristi/tuottaja Dead By April) on tuonut oman kosketuksensa elektroniseen äänimaailman, miksaukseen ja masterointiin”.

Without Warning on:

Laulu: Michaela Tuomenoksa

Kitarat: Juuso Javanainen

Basso: Joakim Keuru

Rummut: Lauri Tuomenoksa