OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Adele julkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta albumilta – Easy On Me on herkkä piano balladi

Adele on julkaissut ensimmäisen uuden kappaleensa ”Easy On Me” viiteen vuoteen sen samalla ollen ensimmäisen single, joka kuullaan tulevalla 30 -albumilla. Piano balladi on tuotettu ja kirjoitettu yhdessä Greg Kurstinin kanssa, ja sen pariksi julkaistiin uusi tummanpuhuva musiikkivideo, jonka on ohjannut Xavier Dolan, joka aiemmin ohjasi laulajan megahitti ”Hello” -musiikkivideon.

Adelen seuraava pitkäsoitto 30 ilmestyy 19. marraskuuta. Levyllä laulaja on tehnyt yhteistyötä Kurstinin lisäksi muun muassa Max Martinin, Shellbackin, Inflon ja Oscar-palkitun säveltäjä Ludwig Göranssonin kanssa. Uutinen uuden albumin nimestä vahvistui sen jälkeen, kun mystiset mainoistaulut, joissa komeili numero 30, ilmestyivät ympäri useita kaupunkeja maailmanlaajuisesti aiemmin tässä kuussa.

Kuuntele uusi kappale musiikkivideon kera alta: