OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Weeknd peruu kiertueensa areenakonsertteja stadionesitysten tieltä – Suomen konsertit peruttu

Muun muassa Save Your Tears ja Blinding Lights -jättihiteistään tunnettu ja tämän hetken suosituimpiin R&B-muusikoihin lukeutuva The Weeknd on perunut syyskuulle 2022 suunniteltuja konsertteja, mukaanlukien Helsingin Hartwall -areenan konsertit. Alunperin 9.10 ja 9.11.2022 varattu tapahtuma oli niin suosittu, että se sai lisäkonsertinkin. Artisti esiintyi viimeksi Suomessa Helsingin Kaisaniemessä 1. heinäkuuta 2017.

”Koska halleissa on rajoituksensa ja lisäesityksille on kysyntää, haluan tehdä jotain isompaa ja spesiaalimpaa, mikä vaatii stadionit”, artisti kertoo Twitterissä.

Live Nation ohjeistaa asiakkaita palauttamaan ostetut liput niiden ostopaikkaan 19.12.2021 mennessä. Ticketmaster lähettää lipun ostaneille erikseen ohjeet sähköpostitse. The Weekndin stadionkeikkojen uusien paikkojen ja päivämäärien varmistuttua, nyt perutuille halli- ja areenakeikoille lippuja ostaneille annetaan etuoikeus ostaa liput näille tuleville keikoille.

The Weeknd on voittanut muun muassa kaksi American Music Awards-palkintoa, 8 Billboard Music Awards-palkintoa ja kaksi Grammy-palkintoa, minkä lisäksi hänellä on tällä hetkellä hallussaan kaksi Guinness World Records-ennätystä.

Oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye aloitti uransa julkaisemalla muutamia kappaleita Youtubessa vuoden 2010 lopulla The Weeknd -taiteilijanimellä. Muusikon toinen perin suomalainen nimi ei kuitenkaan liity Suomeen ollenkaan. Osittain etiopialaisen laulajan maan historiasta löytyy Makonnen-nimisiä henkilöitä, josta Makkonen voi olla joko kirjoitusvirhe tai uusi muoto perinteisestä nimestä.