OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Äänekoskelainen Scars of Solitude julkaisi uuden singlen – tulevan EP:n tiedot julki

Äänekoskelainen Scars of Solitude julkaisee odotetun lyhytsoiton 26. marraskuuta yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa. If These Walls Could Talk -EP ilmestyy levykaupan hyllylle CD:nä ja digitaalisesti striimattavaksi marraskuussa ja ensi vuodelle on luvassa myös rajoitettu 200kpl vinyylipainos. EP on bändin nykykokoonpanon ensimmäinen todellinen taidonnäyte julkaisurintamalla.

If These Walls Could Talk on lähes 22 minuuttinen kokonaisuus monipuolista suomalaista melodista metallia. Kappalemateriaali vaihtelee energisestä ja rivakasta melankoliseen ja miltei matelevaan. Genrerajoja ylitetään sujuvasti moneen suuntaan ja EP:ltä löytyy kaikuja niin melodisen djentin, doomin, death metallin kuin pop-punkinkin maailmoista. Julkaisun kansitaiteesta vastaa äänekoskelaislähtöinen Janne Saarinen.

EP:n kappalelista kokonaisuudessaan:

01. Dark Matter 
02. Left on Read
03. No Riddance
04. If These Walls Could Talk
05. Lullaby of the Ill-Fated
06. Burden

Tänään julkaistu Left on Read -single on dynaaminen ja melankolinen kappale, joka tasapainottaa muuten melko ripeätempoiseksi äitynyttä lyhytsoiton kappalemateriaalia.

Laulaja-kitaristi Tuomo Laulainen kertoo yhtyeen uhkuvan intoa tulevan julkaisun johdosta.

“Ollaan todella innoissamme kun päästään viimein palaamaan kunnolla julkaisukantaan. Erityisen innoissamme ollaan tulevasta vinyylijulkaisusta, mutta CD:stä tuli myös tosi tyylikäs paketti. Hyvä pöhinä ei rajoitu ainoastaan tulevaan lyhytsoittoon. Keikkalavat alkaa taas vähitellen olla auki ja tulevista keikoista ollaan tosi täpinöissään. Uutta musaa kirjoitellaan kynät sauhuten ja kitarat kirskuen!”