OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Löytyvätkö syksyn must-kengät jo vaatekaapistasi?

Syksyn must -jalkinevalinta on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ja monipuolinen. Mikä parasta,, vaatekaapistasi löytyy todennäköisesti pari jo entuudestaan. Jos näin ei kuitenkaan ole, nyt on aika suunnata kenkäkaupoille ja sijoittaa mustiin loafereihin, jotka palvelevat pukeutumisessa yhtä lailla arjessa ja juhlassa.

Ajattomuus on avain kestävään shoppailuun. Trendit menevät nopeasti ohi ja hetken huumassa hankitut alennusvaatteet jäävät roikkumaan käyttämättöminä vaatekaappiin. Hintavakaan hankinta ei ole tuhlaamista silloin, kun tiedät, että vaate kestää käytössä pitkään. Mustat loaferit kuuluvat epäilemättä tähän kategoriaan. Monikäyttöiset kengät sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja laadukas pari kestää kovaakin kulutusta.

Loafer on tämän syksyn ehdoton hittikenkä, mutta se on myös klassinen malli, joka ei mene koskaan muodista. Ostajan ei tarvitse pelätä, että loaferit jäisivät syksyn jälkeen kaapin perälle lojumaan, sillä ajatonta paria kehtaa käyttää missä ja milloin tahansa. Tyylikkäät peruskengät kuuluvatkin hyvän vaatekaapin kulmakiviin. Ne pelastavat aina kiireessä ja asukriisin iskiessä. On selvää, että loaferit sopivat toimistokäyttöön, mutta kuten muotivaikuttajat ovat viime aikoina osoittaneet, loaferit taipuvat moneen tyyliin. Esimerkiksi slip-mekko ja loaferit ovat yllättävä, mutta toimiva parivaljakko. Valkoiset nilkkasukat puolestaan antavat loafereille nuorekkaan, koulutyttömäisen silauksen.

Mustat loaferit ovat kaikkein turvallisin valinta, sillä tumma väri on käytännöllinen. Musta sopii yhteen kaiken kanssa, eikä lika näy tummissa kengissä yhtä helposti. Vaikka loaferien salaisuus piilee niiden yksinkertaisuudessa, löytyy markkinoilta juuri nyt valinnanvaraa mallin suhteen. Guccin klassiset loaferit ovat aina suositut ja ne tuovat jokaiseen asuun luksuksen tuntua, mutta tänä syksynä kaupoissa näkyy myös särmikkäämpiä, paksupohjaisia versioita. Jälkimmäiset sopivat erityisen hyvin suomalaiseen syksyyn. Miellyttipä silmääsi millainen pari tahansa, varmaa on, että jokaiseen vaatekaappiin löytyy oma, juuri sopiva loaferinsa.

Lähde: Glamour