OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Osaava Nainen

Osaava Nainen 2021 -messut valtaavat viikonloppuna Turun Messukeskuksen

Osaava Nainen -messut järjestetään 30.–31.10.2021 Turun Messukeskuksessa. Tapahtuman lavoille nousevat esimerkiksi Diili-voittaja ja tapahtuma-alan yrittäjä Sointu Borg, markkinoinnin ja viihdeteollisuuden alojen yrittäjä Anne Kukkohovi sekä lääkäri, yrittäjä ja kirjailija Emilia Vuorisalmi.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista tekemistä koko viikonlopuksi: messujen aikana kävijät voivat kartuttaa tietämystään eri alojen asiantuntijoiden avulla, inspiroitua puheista ja haastatteluista tai keskittyä shoppailuun. Sisustusosasto tarjoilee silmänruokaa ja wellness-tila mahdollistaa rauhoittumisen messuhumun keskellä. Wellness-tilassa järjestetään kävijöille maksuttomia lajikokeiluja taijista joogaan ja Tarot Workshopista äänimaljarentoutukseen.

Messuilla on mukana myös useita suomalaisille tuttuja hyvinvointibrändejä, kuten Life, Mehiläinen ja marjatuotteistaan tunnettu perheyritys Roberts Oy. #Huippunaiset-keskusteluihin osallistuvat mm. taiteilija Johanna Oras, pitkän ja vaikuttavan uran politiikassa luonut Sirpa Pietikäinen sekä yleisön valitsema Varsinais-Suomen Huippunainen! Lisäksi muodin ammattinainen Marjo Sjöroos tuo Osaava Nainen -messuille jälleen muotinäytökset sekä Miss Turku -kilpailun. Näytöksissä on mukana Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason Divet Show.

Järjestäjien mukaan messukohtaamiset toteutetaan edelleen terveysturvallisuudesta huolehtien. Turun Messukeskuksessa on voimassa vahva maskisuositus. Lounais-Suomessa ei ole voimassa olevaa kokoontumisrajoitusta, joten Turun Messukeskuksen omissa tapahtumissa ei ole tällä hetkellä käytössä koronapassia.

Lähde: Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus