OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Neulemekko on talven mukavin ja tyylikkäin asuvalinta

Talven kylmyys tuo haasteensa pukeutumiseen. Pakkasten paukkuessa tekee mieli pukea villasukat jalkaan ja käpertyä yöpaita päällä viltin alle sohvannurkkaan. Viimeistään kotiovesta lähtiessä asu kuin asu jää piiloon valtavan toppatakin uumeniin. Kaikkea toivoa ei ole kuitenkaan menetetty, sillä tyylikäs pukeutuminen on mahdollista myös talvella. The Guardian vinkkaa, että syksyn ja talven ehdottomasti paras asuvalinta on klassinen neulemekko. Se on hienostunut, mutta silti lämmin ja mukava päällä.

Pandemia-aikana loungewear on noussut valtavaan suosioon. Vaikka muotimaailma on lähtenyt villitykseen mukaan, eivät verkkarit ole kaikkien mieleen. Se, että Kardashianit kehtaavat astua verkka-asussa paparazzien eteen, ei tarkoita, että loungewear olisi hyväksyttävä asuvalinta työpaikalle. Kotona myös vähemmän silmää hivelevät kuteet ovat palvelleet mukavuudenhaluamme, mutta etätöiden päättyessä moni haluaa taas näyttää huolitellulta. Tämä ei tietenkään tarkoita, että mukavuudesta pitäisi tinkiä jatkossakaan. Pehmoinen neulemekko on täydellinen valinta siinä vaiheessa, kun verkkarit alkavat toden teolla tympiä. Mukavuudestaan huolimatta neulemekko täyttää vaativimpienkin muoti-ikonien vaatimukset; ovathan siihen ihastuneet ihastuneet naiset Brigitte Bardotsta Marilyn Monroehin. Myös tyylistään tunnetut ranskattaret suosivat monikäyttöistä vaatetta pukeutumisessaan. On siis varmaa, että neulemekko pysyy muodissa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Neulemekko on talvipukeutumisen kulmakivi, joka on helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Se muuntuu helposti työpaikalta illanviettoon. Bleiseri ja nilkkurit ovat täydellinen valinta neulemekon pariksi toimistolle, näyttävät korut ja korkeakorkoiset kengät puolestaan tekevät mekosta juhlavan.

Neulemekoissa on juuri nyt paljon valinnanvaraa. Ensi kevään muotia esittelevissä näytöksissä on näkynyt paljon löysästi istuvia, pyöreäkaula-aukkoisia versioita. Gigi Hadid puolestaan valitsi ylleen neuloskankaasta valmistetun maksimekon vuoden 2019 CFDA-tapahtumaan. Elokuvissa ihastuttava super-muhkea, korkeakauluksinen neule on näyttävä valinta, joka saa varmasti kateellisia katseita osakseen. Alkusyksystä paksu neule voi kuitenkin olla liian hiostava. Kevyt, joustinneuleinen mekko tuo vartalon kurvit paremmin esiin. Esimerkiksi merinovilla on laadukas materiaali bodycon-mekkoon ja se näyttää hyvältä kaiken ikäisillä ja kokoisilla naisilla. Valitsitpa millaisen mallin tahansa, neulemekko on epäilemättä tämän talven suosikkivaatteesi.

Lähde: The Guardian