OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Korn julkaisi singlen uudelta levyltä – basisti Reginald ”Fieldy” Arvizuan jatkosta ei vielä vahvistusta

Moninkertaisesti Grammy-palkittu nu-metalliyhtye Korn julkaisi uuden singlen Start The Healing sekä kappaleen kylkeen tehdyn musiikkivideon. Tänään julkaistu kappale on ensimmäinen näyte yhtyeen tulevalta Requiem-albumilta, joka on saatavilla hyvin varustelluista levykaupoista 4. helmikuuta 2022 kautta maan. Uusi albumi on jatkoa vuoden 2019 The Nothing-albumille, joka sai osakseen ylistystä ja lukeutuu bändin parhaisiin levytyksiin useiden kriitikoiden mielestä.

Voit katsoa uuden musiikkivideon alta:

Yhtyeen viime kesän Amerikan-kiertue koki useita takaiskuja, kun yhtye joutui keskeyttämään sen ensin laulaja Jonathan Davisin saatua koronatartunnan. Davis palautui taudista hienosti ja kiertuetta päästiin jatkamaan normaalin tapaan hetken aikaa, kunnes kitaristi James ”Munky” Shaffer sairastui samaiseen tautiin. Kiertueen sovitut keikat päästiin kuitenkin soittamaan suunnitelmien mukaisesti kitaristin sairastumisesta huolimatta. Lopuksi, lokakuussa myös rumpali Ray Luzierin testitulos oli positiivinen ja hän joutui astumaan sivuun kolmen keikan verran.

Yhtyeen miehistöön liittyvät ongelmat eivät jääneet pelkästään sairasteluun, sillä yhtyeen pitkäaikainen basisti Reginald ”Fieldy” Arvizua jäi kokonaan sivuun yhtyeen toiminnasta viime kesänä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Basistia ei näy uudella musiikkivideolla, mutta vielä ei ole täysin varmaa, onko basisti kuitenkin mukana itse levyllä. Keikoilla häntä on tuurannut Suicidal Tendenciesin Ra Díaz.