OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsingin Saarisalmeen avattiin uusi golfkeskus – JVG mukana perustajissa ja toiminnassa

Helsingin Salmisaareen on avattu kaikille avoin ammattilaistason golfsimulaattorikeskus, johon jäsenillä on sisäänpääsy kellon ympäri viikon jokaisena päivänä koko vuoden, eli kuten kotimaisen huippusuositun duon kappaleella “247365” lauletaan. Golfkeskuksen perustajissa ja mukana vaikuttamassa ovat Jare Brand ja Ville Galle, jotka tunnetaan paremmin helsinkiläisenä rap-duo JVG:nä.

Duon molemmilla jäsenillä on vahva urheilutausta, sillä VilleGalle on pelannut nuorempana jalkapalloa FC Kontussa ja jääkiekkoa OKK:ssa ja myöhemmin Jokereissa A-junioreihin asti. Jääkiekkouransa jälkeen hän pelasi kaukalopalloa Bewe Sportissa voittaen kolme Suomen-mestaruutta. Brand taas on pelannut jalkapalloa Puotinkylän Valtissa sekä amerikkalaista jalkapalloa Helsinki Wolverinessa. Joukkuelajien lisäksi räppärit tunnetaan kovina golfaajina, ja löytyypä yhtyeeltä golf-aiheisia oheistuotteitakin.

Yhtye nousi julkisuuteen keväällä 2011 julkaistulla kappaleellaan ”Häissä”. Kappale nousi Suomen virallisen singlelistan, Latauslistan ja Finnish Dance Chart -listan kärkeen ja se valittiin Suomen viralliseksi kesähitiksi vuonna 2011. Yhtyeen ensimmäinen albumi Mustaa Kultaa nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja myi mitäs muutakaan kuin kultaa.

”Helsingin kantakaupungissa on tarve paikalle, jossa pääsee golfaamaan. Golf on meille harrastus, ja tiedämme, että Salmisaari Golf tulee Helsingissä tarpeeseen. Siksi tässä ollaan mukana. Eiköhän Salmisaaressa tule itsekin lyötyä palloa aktiivisesti”, Brand kommentoi tiedotteessa.

Golfkeskuksessa jäsenten käytössä on kolme Trackman 4 -golfsimulaattoria, jotka näyttävät datan jokaisesta lyönnistä. Simulaattori mittaa mailan, osuman ja pallon lennon tietoja yli miljardin osuman tietokantaan. Keskuksessa on mahdollista järjestää myös elämystilaisuuksia, juhlia, seminaareja, kokouksia ja virkistyspäiviä.