OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Ulkomaanmatkan saa edullisimmin, kun aloitat matkan maanantaina – näillä vinkeillä saat lomamatkasta mahdollisimman paljon irti

Nettimatkatoimisto ebookersin datasta käy ilmi, että majoituksen ulkomaille saa parhaaseen hintaan maanantaisin. Hotelli kotimaahan puolestaan löytyy edullisimmin sunnuntaille.

Matkavarausten tekemisessä ajankohdalla on välillä yllättävän paljon merkitystä. Siksi sopivaa kohdetta etsiessä kannattaa suunnitella myös sitä, minä viikonpäivänä matkan aloittaa. Ebookersin mukaan suomalaisten kannattaisi aloittaa ulkomaanmatkansa maanantaina, sillä tällöin hinnat ovat edullisimmillaan. Ulkomaille suuntautuvaa roadtripiä tai kiertomatkaa suunnittelevaa taas kehotetaan aloittamaan matka tiistaina, sillä tiistailta alkaville varauksille vuokra-autot ovat edullisimmillaan. Kotimaan kohteita kiertelevä saa auton ebookersilta puolestaan parhaaseen hintaan perjantaisin.

Hyvällä suunnittelulla myös viiden tähden luksushotellin voi saada tavallista edullisemmin. ebookersin datan mukaan edullisimmat kuukaudet yöpyä kotimaan viiden tähden hotelleissa ovat tammikuu ja maaliskuu. Tällöin onkin hyvä aika suunnata ebookersin parhaiksi arvioituihin Hotel Havenin, St. Georgen, Hotel Kämpin ja Design Hotel Levin kaltaisiin luksushotelleihin. Sen sijaan hintaa katsovan kannattaa välttää Suomessa viiden tähden hotelleja kesäkuussa, sillä tällöin hotellien hinnat ovat korkeimmillaan ja lähes kaksinkertaiset tavalliseen nähden.

– Lomamatkaa suunnitellessa varausten ja matkan aloituspäivien suhteen kannattaa olla tarkkana, sillä datamme mukaan parhaimmillaan majoituskohteiden ja vuokra-autojen hinnoissa voi säästää sievoisia summia, sanoo ebookersin viestinnästä vastaava Rebecca Murphy yrityksen tiedotteessa.

Lähde: ebookers