OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Snoop Dogg julkaisi uuden The Algorithm-albumin – mukana järjetön määrä huippu artisteja

Snoop Dogg julkaisi tänään pitkään odotetun The Algorithm-albumin, jolla on mukana varsin vaikuttava joukko tämän hetken arvostetuimpia räppäreitä, muusikoita ja artisteja. Yli tunnin mittainen albumikokonaisuus pitää sisällään yhteensä 25 kappaletta ja hiljattain Def Jamille levytyssopimukset allekirjoittaneet artistit Benny The Butcher, Jadakiss ja Busta Rhymes.

Projektissa on ollut mukana vaikuttamassa useita merkittäviä muusikoita ja räppärin ystäviä, kuten Method Man, Benny the Butcher, Blxst, Usher, Dave East, Ty Dolla Sign, Ice Cube, Jadakiss, Wiz Khalifa, Mary J. Blige, Larry June ja monia muita. Albumilta on julkaistu syksyn mittaan kappaleet “Big Subwoofer”, “Like My Weed” ja “Murder Music”. The Algorithmin julkaisun ohessa julkaistiin myös Go To War-kappaleen virallinen musiikkivideo, jonka voit katsoa alta:

“Tällä levyllä on niin paljon lahjakkuutta, niin monia musiikkityylejä, että se rikkoo algoritmin”, Snoop kertoi lausunnossaan. ”Tällä hetkellä algoritmi kertoo meille, että sinun täytyy räpätä tällä tavalla, sinun täytyy kuulostaa tältä, ​​mutta he eivät kerro sinulle, miltä sen pitäisi tuntua. Minun algoritmini antaa sinulle tunteen, ei ääntä.”

Hiphop-historian yksi tärkeimmistä levy-yhtiöistä Def Jam Records ilmoitti kesäkuussa Snoop Doggin olevan jatkossa levy-yhtiön luova konsultti ja uusi albumi onkin Snoopin ensimmäinen tuotos levy-yhtiölle tämän nimityksen jälkeen. Albumilla kuullaan Def Jamin artisteja vuosien varrelta, ja sen on tiedotteen mukaan tarkoitus ilmentää levy-yhtiön menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Def Jamin kuuluisia artisteja ovat vuosien saatossa olleet muun muassa Beastie Boys, Public Enemy, Rihanna, ja jopa Slayer.

Voit kuunnela albumin kokonaisuudessaan esimerkiksi täältä: