OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Depressed Moden Endless November single julkaistu tänään – vierailevana solistina Veronica Bordacchini

Porilainen sinfonista doom/death metallia soittava Depressed Mode julkaisee hartaasti odotetun kolmannen studioalbuminsa Decade Of Silence 6.5.2022 Inverse Recordsin kautta. Bändin kaksi edellistä albumia julkaistiin Firedoom Musicin kautta (Ghosts of Devotion 2007) & (..for Death.. 2009).

Tänään julkaistiin ajankohtainen Endless November -single, jossa vierailevana vokalistina mukana on Fleshgod Apocalypsesta tuttu Veronica Bordacchini.

Katso kappaleen video täällä:

Vokalisti Otto Salonen kertoo kappaleen tekemisestä: “Endless November kertoo suunnattomasta menetyksestä ja surusta. Kappaleessa maalaillaan synkissä vesissä, surun meressä, kuoleman metsissä ja tuskan pelloilla. Sydän voi särkyä pelkästä tuskaisesta muistosta, ja omasta olemassaolosta. Kappaleen synty oli ensimmäinen laatuaan lähes kymmeneen vuoteen. Se kulki projektinimellä Doom1 ihan masterointiin asti, ja oli mahtavaa kuulla se kokonaan valmiina, kuten myös toki koko albumi! Veronican antama panos kappaleelle oli omasta mielestä silkkaa timanttia, eikä siitä olisi tullut yhtä mahtipontista ilman häntä.”

Salonen kommentoi myös uutta levytyssopimusta: “Kesällä 2020 kun ilmoittelin somessa että ollaan tekemässä uutta musiikkia, Inverseltä oltiin heti yhteydessä julkaisun tiimoilta. Ensimmäinen sopimusehdotus saatiin 2021 alussa, mutta homma jäi vähän hautumaan kun saatiin muutama muukin ehdotus alkuvuodesta. Kesä meni vähän miten meni, ja neuvottelut ei edennyt kommunikaatio-ongelmien takia, kunnes taas yhteys palautui syyskuussa ja tehtiin sopimus. Tuntui hyvältä ja luonnolliselta tehdä diili juurikin Inversen kanssa, sillä samat jätkät hoitaa hommaa kun aiemmalla lafkalla, mutta isommalla meiningillä. Nyt kun vihdoin saatiin albumille julkaisupäivä, vaikkakin ensi keväänä vasta, tuntuu melko hyvältä!”

Voit ennakkotilata Decade of Silence CD täältä: https://bit.ly/3DNQpE1