OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / voguefrance

Viisi vaatekappaletta, jotka jokaiselta pitäisi Hailey Bieberin mukaan löytyä

Hailey Bieberistä on kehittynyt nopeasti yksi uuden sukupolven esikuvista muodin saralla. Hänen tyyliään seurataan tarkasti sosiaalisessa mediassa ja hiljattain nainen nähtiin Ranskan Voguessa, jossa hänen vaatetuksensa toi monelle mieleen itsensä prinsessa Dianan. Samalla hän paljasti muotilehdelle, mitkä ovat hänen tyylinsä kulmakivet.

Bieber panostaa pukeutumiseen ja hänet nähdään usein tunnettujen suunnittelijoiden luomuksissa. Statuksestaan huolimatta hän ei ole valmis uhraamaan mukavuutta. Tyylinsä perustaksi Bieber nimeääkin rennot farkut.

– Ne ovat aina niin mukavat päällä ja niissä on helppo tanssia ja liikkua, nainen selittää Voguelle.

Vaikka Bieber nähdään yleensä viimeisimpien trendien mukaisissa vaatteissa, luottaa hän pukeutumisessaan muutamiin perusvaatteisiin, joista asukokonaisuuden luominen lähtee liikkeelle. Bieberin mukaan on olemassa viisi vaatekappaletta, jotka tulisikin löytyä jokaisesta vaatekaapista.

– Täydelliset maihinnousukengät, nahkatakki, aina toimiva, herkullisen ylimitoitettu kashmir-neule, täydellinen pari kapealahkeisia farkkuja ja täydellinen t-paita, hän luettelee.

Moderni ysäri

Kuten monen muunkin nuoren tyyli, Bieberin asut huokuvat tällä hetkellä pinnalla olevaa ysäriä. Hän myöntääkin kyseisen vuosikymmenen olevan erityisen lähellä hänen sydäntään.

– Kun kuvasimme Calvin Kleinin CK50-kampanjaa, kuvasimme kahta eri aikakautta, 60- ja 90-lukua. Minun suosikkini oli ehdottomasti ysäri ensinnäkin siksi, että olen 90-luvun vauva. Rakastan myös 90-luvun supermalleja, vuosikymmenen musiikkia, muotia ja elokuvia, hän selittää.

Vaikka on kenties aikaista kutsua 25-vuotiasta naista tyyli-ikoniksi, on Bieber ammentanut pukeutumiseensa inspiraatiota kiistattomalta ysäri-ikonilta, prinsessa Dianalta.

– Minulla oli onni saada osallistua Vogue Parisin tuhannennen numeron kuvauksiin. Niiden innoituksena toimivat kuuluisat, prinsessa Dianasta otetut paparazzi-kuvat ja hän on vaikuttanut myös minun tyyliini paljon. Minusta hän on niin upea, hänen tyylinsä on niin vaivaton. Hänessä oli kaikkea, Bieber hehkuttaa.

Voguen kuvissa Bieber on pukeutunut Dianan vapaa-ajan pukeutumisesta tuttuihin tyyleihin, joita määrittävät rentous ja 90-luvun siluetit.

– Minusta tuntuu, että suuri osa henkilökohtaisesta tyylistäni on samankaltaista, urheilullista arkipukeutumista. Rakastan vaatteissa mukavuutta ja urheilullisuutta, Bieber lisää.

Lähde: Vogue FR, Instagram