OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Marco Luponero & The Loud Ones julkaisi koukuttavan singlen tulevalta debyyttialbumilta

Kun Marco Luponerolta kysyttiin että miten hän kuvailisi tuoretta “Hook” -sinkkua hän sanoi: “Kyseessä on suora ja nopea rockrutistus. Vähän kuin hampaat suusta tipauttava isku heti ekasta tahdista alkaen. Mutta tietysti silleen mukavalla tavalla!”

Katso musiikkivideo:

Muun muassa kotimaisen speed metal -yhtye Terrorwheelin nokkamiehenä ja perustajajäsenenä, kuten myös melodista metallia soittavan Altarian basistilaulajana tunnettu artisti on pitänyt viimevuodet itsensä kiireisenä Marco Luponero & The Loud Onesin energisen punkrockin työstämisen parissa.

Debyyttialbumi julkaistaan maaliskuussa 2022 digitaalisena ja CD:nä. Albumin äänittäjänä ja apulaistuottajana on toiminut Owe Inborr Wolfthrone Studiolla. “Työskentelin Owen kanssa pari vuotta sitten kun teimme EP:n”, Marco taustoittaa. “Hän pääsee hyvin kiinni ideoistani ja kemiamme synkkaavat erinomaisesti. Joten minun ei tarvinnut paljoa pohtia, että missä studiossa albumin äänittäisin.”

Marco laulaa albumilla, sekä soittaa rytmikitarat ja bassot. Rummuista vastaa pidemmän aikaa Luponeron kanssa työskennellyt Simon Grundvall. Albumilla kuullaan myös useita vierailevia muusikoita, kuten Kvaenista tuttu Jacob Björnfot joka soittaa Hook:in kitarasoolon. “Jakob on erittäin lahjakas kitaristi. Olen otettu kun sain hänet mukaan kappaleeseen. Sooloa voisi sanoa majesteettiseksi.”

Vaikkakin Hook:in tarina kertoo viiltelybileissä hilluvasta zombiemerirosvosta, niin taustalla on kuitenkin vakavampi aihe: “Jonkin aikaa sitten sain verisiä klönttejä keuhkoihini. Se säikäytti vaikka lopulta päätyikin ihan hyvin. Kipu oli kuitenkin raastavaa ja tuntui kuin keuhkoja olisi revitty jollain terävällä esineellä, kuten koukulla. Se kokemus piti päästää ulos.”

Klassisille kauhuelokuville kunniaa tekevä musiikkivideo on Marcon itsensä ohjaama ja tuottama. “Toimin myös ohjaajana, joten oli luonnollista että hoidin tämänkin homman itse. Sain toki valtavasti apua tuttaviltani ja näyttelijöiltä. Erittäin suuri kiitos kaikille heille jotka olivat mukana!”